SworD
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Merhaba, Kupalar genellikle ''Aly'' randevularına gitmek ve ona yardım etmek ve ya hediye vermektir.Aynı görev mantığı ''Amy'' için de vardı.Haftalık bir de şaka gibi zamanında yetiştirmek gibi bir gerekçe yoktur.Gün aşımında 4/5 aktif oluyordu.Tekrardan merhaba Aly'in gençliğinde 5 fotoğraf al görevi var 4 fotoğrafı aldım ama 5. fotoğraf için Aly'nin mevcut/haftalık altın kupalardan en az 3 tanesini almasına yardım et diyor altın kupaları Aly'nin alması için ne yapmalıyım ve altın kupa nedir ve nasıl alınır?
Oyunun bu sürüm görevlerini ''Natasha odana çağır'' hariç hepsini bitirdim.Tüm karakterlerin önemli animasyon sahnelerinin hepsini açtım.Sadece etkinlik oranında %80 sahne açtım diyebilirim.Geri kalan ise görevlerden bağımsız etkinlikler saçmalığıydı.Oyunu beğendim aslında, hatta save dosyasını almayı bile düşündüm.Güzel karakterler ve animasyonlar iyiydi.Ama bu tekrar eden günler oyundan soğutuyor.Yapımcı bir kaç görev dışında geri kalan sahneleri günlere yaymış durumdadır.Bir oyunda en nefret ettiğim kodlama türüdür.''Ivy'' bir sahne için tüm gerekli şeylere sahip olmama rağmen sahne tetiklenmiyor.Ya buga girdi ya da daha fazla gün lazım.''Natasha'' görevi de öyle, kim bilir belki kaçırdım sahneyi ya da daha fazla gün aşımında çıkar bilemiyorum.179. günde tamamladım.Bir oyuncuda 562. gün görmüştüm.Daha açılmamış etkinlikleri vardı.Ama bu oyunu zaten yeterince oynadım.Bu tarz gün kodlaması yüzünden listeme giremedi.Belki ilerde bu sorun düzeltilir yeniden denerim.