Yanlış hatırlamıyorsam o görevi kızların birtanesi ile konuşup yapılıyordu kızlar ile tek tek konuşmayı deneyiniz.Oyun çok güzel ancak bu aly e elbise alma görevini yapamıyorum alışverişde elbise çıkmıyor nasıl yapacağız onu?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.amy ye kupalarda nasıl yardımcı olucaz
Merhaba, ''Amy'' ve ''Aly'' kupa görevleri için onlarla ada da olan etkinliklere katılınız. Mesela sahilde yürüyüş, havuz da yüzme ve masaj etkinlikleri, fitness salonunda beraber spor yapınız, Hediyeler ile sürprizler yapınız, barda beraber vakit geçiriniz. Bunun gibi ada da olan aktivitelere katılarak kupa kazanabilirsiniz. Ancak aynı etkinlikleri tekrar yapmayınız yoksa bunu saymayacaktır.Sanırım bir hafta ile sınırlı süreniz var yoksa baştan yapmanız gerekecektir.amy ye kupalarda nasıl yardımcı olucaz
Daha hızlı yardım alabilmek için Discord sunucumuza katılıp, takıldığın yerleri 「」yardım kanalına sorabilirsin.Mayo görevinde her şeyi yaptım marketten mayo satın almamı söylüyor fakat markette mayo çıkmıyor bu sorunu nasıl çözerim
Çeviriler hakkında bilgi veremiyoruz.yeni sürüm ne zaman gelir acaba çevirmeler bitmedi mi
Hayır yok.oyunun rehberi var mı
Çöh esma ÇöhÇöq çöq
Oyunun içinde rehber yok diye biliyorum.oyun içinde rehber var mı şunu yap bunu yap diye kendim çözmeyi sevmiyorum
Oyunu oynayan arkadaşlar için ;
Telefon'a tıklayın > "Tüm karaktere özel verilere erişim" (yeşil buton 3'lü adam var) tıklayın > Hangi Kadın ile ilerlemek istiyorsanız onu bulup seçim yapın.
Açılan karakter özellikleri sayfasının üst kısmında "xxx için ilerme / başarıları görüntüle" butonuna tıklayın.
Ekli dosyayı görüntüle 6240Ekli dosyayı görüntüle 6241
Ekli dosyayı görüntüle 6242Ekli dosyayı görüntüle 6244
Bu şekilde tüm kadınların sahnelerini ve görevlerini tamamlaya bilirsiniz. Umarım yardımcı olur
Net bir tarih veremiyoruz maalesef.güncelleme gelicek mi ?