Oyuna çok büyük beklentiyle yakkaşmayın derim ben öyle yaklaştım hüsrana uğradım
Konusu başta sıradan gibi durmasına rağmen hoşuma gitti ama ilerledikçe konusu sıkmaya başladı. Diyaloglar desen beni biraz baydı. Karakterlerde ilerlememiz gerektiğini biliyoruz ama bunu nasıl yapacağımızı bilmiyoruz. Görevler var görev penceresi var ama görevlerde ne ipucu var ne de ilerledik mi ilerlemedik mi bilgisi var. Animasyonlar da sıkıcı renderlar hoş gözükebilir ama oynarken bir esprisi yok. Yalınlaştırması filan dğşünce iyi ams pixel saymaya başlıyorsunuz. Oyun başında şirket görüntüsü de çok vasat. Tatil şirketinin katı my sweet neighborshood oyunundaki şirket katıyla aynı. Keza tatildeki havuz da bana water world oyununu hatırlattı. Yapımcının düşüncesi güzel lakin pratiği berbat. 2 saat vakit geçirdim oyunda. İlk 30 dakikası iyiydi. Sonraki bir buçuk saat ise acaba konusu ilgi çekici olmaya başlayacak mı düşüncesiyle geçti. Sandbox oyunları severim lakin bu tevrübe ettiğim en kötü sandbox oyundu.