Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Bu evayi odaya nasıl çağırcaz
Mercedes'in gücünü öğren görevinde Mercedesi spor salonunda gece vakti spor çalışırken yakala diyor ipucu olarak bar kapandıktan son iyi bir vakit olabilir diyor gece 2 de spor salonuna gidiyorum ama hiç kimse yok bu görev nasıl yapılacak?Ekli dosyayı görüntüle 5510
GENEL BAKIŞ
Sen küçük pasifik adasına tatile gitmek için bir piyango kazandın ama bu sadece adadan ibaret değildi! Tombul göğüsleri, koca popoları ve o türden şeylere sahip olan dünyanın en güzel kızlarıyla dolu olan açık büfe ve sahile sıfır bir yatak odasında kalma hakkını da kazandın. Ayrıca bu adada çözmen gereken bir sır var ve sen kendini bu sırrın ortasında bulacaksın!
Paylaşılan Tarih: 01.01.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.2.3.2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.72 GB
Oyun Boyutu APK: 1.04 GB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
3DCG, Dating sim, Oral sex, Voyeurism, Male protagonist, Animated, Big ass, Big tits, Exhibitionism, Footjob, Handjob, Masturbation, Sex toys, Titfuck, Vaginal sex, Creampie, Mobile game
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Holiday Island oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 5511 Ekli dosyayı görüntüle 5512 Ekli dosyayı görüntüle 5513 Ekli dosyayı görüntüle 5514 Ekli dosyayı görüntüle 5515
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Mercedes'in gücünü öğren görevinde Mercedesi spor salonunda gece vakti spor çalışırken yakala diyor ipucu olarak bar kapandıktan son iyi bir vakit olabilir diyor gece 2 de spor salonuna gidiyorum ama hiç kimse bu görev nasıl yapılacak
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.görev için marketten alınması gerek item markete gelmiyor bir çözümü var mı ? (hile kısmında da gözükmüyor) (yeşil kıyafet)
''Mercedes'' 47. gün Çarşamba ve saat ''03.30'' da spor salanunda yakaladım.Tabi ki siz de farklı bir zamanda yakalayabilirsiniz.Her aynı zaman diliminde sürekli spor salonunu kontrol edin.Mercedes'in gücünü öğren görevinde Mercedesi spor salonunda gece vakti spor çalışırken yakala diyor ipucu olarak bar kapandıktan son iyi bir vakit olabilir diyor gece 2 de spor salonuna gidiyorum ama hiç kimse yok bu görev nasıl yapılacak?
''Eva'' kendisi odana gelecektir.Bu durumu tetikleyecek gerekli seviye ve zaman ilerlemesi veya diğer görevleri yapınız.Bu evayi odaya nasıl çağırcaz
Eva'nın göğüs büyütme geçmişi görevini ilerletemedim ne yapmam lazım biliyor musun? Uygun zamanı bul diyor ama bulamadım.Oyun açık dünya olmamasına rağmen yapımcı haritayı karmaşık yapmış görünüyor.Karakterler ve Renderları güzel, animasyonlar ise bazı yerlerde güzeldi bazı yerlerde kötüydü.Rehber net bir açıklama içermiyor bazı görevleri yap diyor ama bazı görevlerin hangi zaman diliminde geçtiği hiç belirtilmiyor.Daha net bir rehber olsaydı iyi olurdu.Rehber size keşfetmeyi öneriyor desem daha doğru olurdu.Hangi karakterin hangi görevleri hangi noktada başladğını bulmak size kalıyor.Ulaşabildiğim karakterler ise;
''Amy, Deliza, Faye, Jessica, Natasha, Renee, Yvette, Joy, Miriam ve Eva'' oldu.Diğer karakterleri daha adaya çağırmadım veya ada da olanlar ise daha görev noktalarını keşfetmeye çalışıyorum.Her keşifte karakterlerin görevleri rehbere ekleniyor.Bu nerede başlar bilmiyoruz.Bazı karakterin ise son sürümüne ulaşmış mesajını alıyorum.Aslında beğendim oyunu daha keşfetmek için oynanabilir.Şuan ki bu zaman kaybı olayları kısa bir eklenti ile çözülebilir.Devamını beklediğim bir oyun oldu.Çevirmenleri tebrik ediyorum.
Teşekkürler valla geçen gün deneye deneye buldum 2.30 da teşekkür ederim''Mercedes'' 47. gün Çarşamba ve saat ''03.30'' da spor salanunda yakaladım.Tabi ki siz de farklı bir zamanda yakalayabilirsiniz.Her aynı zaman diliminde sürekli spor salonunu kontrol edin.
Oyunda bulunan bir sorun için linkleri güncelliyordum. Şu an indirebilirsin.android linklerde sorun var sanırım indirme sayfası açılmıyor
Öncelikle ''Eva'' plaj gezisi yapıp ölçülerini öğreniyorsunuz.Sonra odanıza gelecek size geçmiş hakkında bilgi verecektir.Ardından ''Joy'' ile konuşacaksınız size ''Eva'' göğüs büyütme projesinden bahsedecektir.Bu görev dağılımı hem zaman hem de görevleri tetiklemek ile ilgilidir.Tetiklendiğinde ''Eva'' kesinlikle odanıza gelecektir.Eva'nın göğüs büyütme geçmişi görevini ilerletemedim ne yapmam lazım biliyor musun? Uygun zamanı bul diyor ama bulamadım.
Tekrardan merhaba Aly'in gençliğinde 5 fotoğraf al görevi var 4 fotoğrafı aldım ama 5. fotoğraf için Aly'nin mevcut/haftalık altın kupalardan en az 3 tanesini almasına yardım et diyor altın kupaları Aly'nin alması için ne yapmalıyım ve altın kupa nedir ve nasıl alınır?''Mercedes'' 47. gün Çarşamba ve saat ''03.30'' da spor salanunda yakaladım.Tabi ki siz de farklı bir zamanda yakalayabilirsiniz.Her aynı zaman diliminde sürekli spor salonunu kontrol edin.
Hah tamamdır buldum sonundaTekrardan merhaba Aly'in gençliğinde 5 fotoğraf al görevi var 4 fotoğrafı aldım ama 5. fotoğraf için Aly'nin mevcut/haftalık altın kupalardan en az 3 tanesini almasına yardım et diyor altın kupaları Aly'nin alması için ne yapmalıyım ve altın kupa nedir ve nasıl alınır?