B
Barısabi
Kayıtlı Üye
Resim stüdyosuna nasıl gidiliyoGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Resim stüdyosuna nasıl gidiliyoGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Satın almanız gerekiyor ilk önce.Lolanın odasında snooperla nasıl fotoğraf çekicez
Mağazadan yükseltici snooper almalısın. Sonra akşam/gece saatleri içinde kapısına giderek çantana bas snooper'i seç sonra kapıya bas.Lolanın odasında snooperla nasıl fotoğraf çekicez
Dolabı kullanın> Üst çekmece> Tornavidayı alın> Alt çekmece> Giysiler> Geri dönün ve solaHastanede ilk bölümden nasıl çıkıyoz
Uyumadan önce yapmanız gereken bir şey olabilir.lola ile seks yaparken fotograf lazım bolumunde takıldım yataga tıklayıp uyuyun dıyor yapıyorum kac dır ama herhangı bır sey olmuyor yardımcı olabılecek varmı
Hala geçemediyseniz discord sunucumuza katılıp oyunun rehberine bakabilir ya da yardım kanalına sorarak oyunu oynamış kişilerden yardım alabilirsiniz.fotoğraf tamir etme kısmında hata var geçilmiyor
lola ile seks yaparken fotograf lazım bolumunde takıldım yataga tıklayıp uyuyun dıyor yapıyorum kac dır ama herhangı bır sey olmuyor yardımcı olabılecek varmı
Discord sunucumuzda oyunun rehberi mevcut ve yardım kanalından da diğer üyelerden yardım alabilirsiniz.fotoğraf tamir etme kısmında hata var geçilmiyor
Yaptım herşeyi yaptım bir türlü olmuyorUyumadan önce yapmanız gereken bir şey olabilir.
Dediğimiz gibi discord sunucumuza katılıp oyunun rehberine bakabilirsiniz.Yaptım herşeyi yaptım bir türlü olmuyor
Üstteki mesajda bir çok kez belirttik. Discord sunucumuza gelip yardım isteyebilir veya rehbere bakabilirsiniz.Yaptım herşeyi yaptım bir türlü olmuyor
discorda katıldım 3 gün sure var rehbere baktım ama rehber eksık eskı surume aıt sanırımÜstteki mesajda bir çok kez belirttik. Discord sunucumuza gelip yardım isteyebilir veya rehbere bakabilirsiniz.
Kullanıcı adınızı özelden yazarsanız 3 günlük bekleme süresini kaldırabilirim. Rehberimiz son sürümdür.discorda katıldım 3 gün sure var rehbere baktım ama rehber eksık eskı surume aıt sanırım