R
raikirichidori
Kayıtlı Üye
yahu bende sorun var galibaGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
kötü adam birşeyler düşürmüş olabilir salonu ara diyo hicbisi bulamadım
yahu bende sorun var galibaGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın ( merhaba bunun dediğini bir bir yapıyorum ancak yinede lola gece gelmiyor kacirdigim bir şey mi var. Oyun durdu ilerleyemiyorumda)
My cute roomate 1 var ve my cute roomate 2 ise girls house oyunun spin-off niteliğindedir yani oynarken daha iyi anlarsınız. Onun dışında milfy city var ama oyun bitime %20 lik bir dilim kala yarıda bırakılmış ama oynamanızı tavsiye ederim. Onun dışında arama kısmına sand box yazarak ta bu tarz oyunlara ulaşabilirsiniz.Bu oyun gibi mekanikleri iyi ve benzer oyunlar varmi ulasirmisiniz bana?
Discord sunucumuza gelirseniz size daha fazla oyun önerebilirlerBu oyun gibi mekanikleri iyi ve benzer oyunlar varmi ulasirmisiniz bana?
Discord linki var mı acaba?Discord sunucumuza gelirseniz size daha fazla oyun önerebilirler
Gdrive linkleri hatalı lütfen başka alternatifleri indirinGdrive linki bozuk ilgilenirmisiniz.
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Yastığın altında kuş tüğü olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam"Vanessa odasında büyük yatağı var işe yarayabilir" kısmında ne yapıyoruz bulamadım
Nerden ulasicazGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
discordNerden ulasicaz
İsmini değiştirmiş olabilir misin? Sana oyunun en başında isimleri ne olsun diye sorduğu yerde bir isim giriyorsun, laptop şifresi o girdiğin isim oluyor.Kadının adı vanessa, pcye aynen giriyorum Vanessa diye kabul etmiyor? Discord kullanmak istemiyorum ne yazık ki; ne yapabilirim? Teşekkürler.