Lunael
Yetkili
Kayıt dosyasında persistent dosyası yer almıyor olabilir.Discord sunucusundaki kayıtı aldım ama nerdeyse hiçbir sahne açık değil.Nedeni ne ?
Kayıt dosyasında persistent dosyası yer almıyor olabilir.Discord sunucusundaki kayıtı aldım ama nerdeyse hiçbir sahne açık değil.Nedeni ne ?
Birden fazla sebebi olabilir ama bir dosya eksik kalmış olabilir.Discord sunucusundaki kayıtı aldım ama nerdeyse hiçbir sahne açık değil.Nedeni ne ?
İlk basta kiyafet aldıktan sonra ne yapacazGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Discord sunucumuza katılıp oyunun rehberina bakarak ya da yardım kanalına yazarak daha hızlı yardım alabilirsin.İlk basta kiyafet aldıktan sonra ne yapacaz
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.İlk basta kiyafet aldıktan sonra ne yapacaz
Hayır bir fark yaratmıyor. Oyunların PC ve APK sürümleri de aynı sahnelere sahiptir.PC veya APK oynadığımızda bi fark yaratıyor mu farklı sahneler falan yoksa aynı sahneler mi oynuyor yine
Aralarında hiç bir fark yok.PC veya APK oynadığımızda bi fark yaratıyor mu farklı sahneler falan yoksa aynı sahneler mi oynuyor yine
Takıldığınız yerleri daha hızlı geçebilmek için Discord sunucumuza katılıp türkçe rehberler kanalından kanalından oyunun rehberine bakabilir ya da yardım kanalına sorabilirsiniz.sa ben şu görevde takıldım mia seninle konuşmak istiyor diyor ama çık odamdan diyor orayı geçemiyorum yardım lütfen şeytan para teklif et diyor ginede olmadı.
Discord sunucumuzda oyunun Türkçe rehberi mevcut.sa ben şu görevde takıldım mia seninle konuşmak istiyor diyor ama çık odamdan diyor orayı geçemiyorum yardım lütfen şeytan para teklif et diyor ginede olmadı.
Discord sunucumuzda oyunun Türkçe rehberi bulunuyor.Agalar görevler falan tamam ne yapacam çözemedim sürekli bir fotoğraf stüdyosuna gitmemi istiyor
Discord sunucumuzda bulunan oyunun rehberina bakabilir ya da yardım kanalında yardım isteyebilirsiniz.Agalar görevler falan tamam ne yapacam çözemedim sürekli bir fotoğraf stüdyosuna gitmemi istiyor
Vanessanın mayosu kaybolduktan sonra lolanın odasına bak bir şey bulacaksın diyorsanız geçicemGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Discord sunucumuzdaki oyunun rehberine bakabilir ya da yardım kanalına yazarak yardım isteyebilirsiniz.Vanessanın mayosu kaybolduktan sonra lolanın odasına bak bir şey bulacaksın diyorsanız geçicem
Galeri sadece kayıt dosyası ile açılıyor. Discord sunucumuzdaki kayıt dosyalarınız kanalında kayıt dosyası bularak kurabilirsiniz.galeriyi nasil acarim ? lutfen yardimci olun
İlk sahne hastaneden kaçış nasılsın gecikiyor 1 saatdir ugrasıyorum aaGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Dolabı kullanın> Üst çekmece> Tornavidayı alın> Alt çekmece> Giysiler> Geri dönün ve solaİlk sahne hastaneden kaçış nasılsın gecikiyor 1 saatdir ugrasıyorum aa