N
Night07
Kayıtlı Üye
Küçük kız seni tekrar isteyecek diyor gece yatağınızda yatın diyor ama gelmiyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Küçük kız seni tekrar isteyecek diyor gece yatağınızda yatın diyor ama gelmiyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Şifre Vanessa veya kadının ismini ne koyduysanız o.arkadaşlar şu bilgisayar şifresini bi bulamadım
yarıdımcı olurmsuunuz
Hacı ben takıldım ya ne yapacağımı bilmiyorum laptop buldum en son doktory bekle diyo göğüs gör dio napcamGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Anonimlik görevinde dolabın sağındaki en alt rafındaki maskeyi bulamadın mı diyor ama orda maske yok nerden bulabilirim?
Discord sunucumuzda oyunun Türkçe rehberi bulunmakta göz atabilirsiniz.Lola mutemelen seni tekrar istiyor kısmında yataktada uyumama rağmen geçemedim o kısmı ne yapmam gerekiyor ?
rehberinizden ilerlememe rağmen geçmiyor sıkıntı orada zaten baştan başladım yine aynı yerde takılıyor.Discord sunucumuzda oyunun Türkçe rehberi bulunmakta göz atabilirsiniz.
Forumda oynayan kişi fazla olmadığı için yardım alman biraz zor olabilir Discord sunucumuza katılıp yardım isteyebilirsin.rehberinizden ilerlememe rağmen geçmiyor sıkıntı orada zaten baştan başladım yine aynı yerde takılıyor.
Discord sunucumuza katılıp türkçe rehberler kanalından oyunun rehberine bakıp takıldığınız yerleri geçebilirseniz.fotoğraf stüdyosuna nasıl gidiliyor
Vanessa karakterinin adını değiştirdiyseniz onu yazmanız lazım eğer aynıysa Vanessa olması lazım.Ya bu laptopun şifresini bilen varmı vanessa olmuyor yada nerden bulunuyor bu şifre
hala yardım bulamadıysanız lola yatağa gelmiyor. gidip senin teklif etmen lazım kabul ediyor zaten ondan sonra resmini de çekebilirsin, telefon simgesi tek bir yerde çıkıyor sonra kayboluyor o yüzden ağır ilerle hemen geçme.Lola mutemelen seni tekrar istiyor kısmında yataktada uyumama rağmen geçemedim o kısmı ne yapmam gerekiyor ?
ilk bolumde pencereden cikmak gerekiyor ama cikamiyorum nasil yapicamGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Çekmeceden tornavidayı alıp çıkabilirsiniz.ilk bolumde pencereden cikmak gerekiyor ama cikamiyorum nasil yapicam