Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
G

gülseren

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
arkadaşlar şu bilgisayar şifresini bi bulamadım
yarıdımcı olurmsuunuz

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Ya bakın, evet emek var, belki de oyun programlama aşamasından geçti emek verildi falan falan. Ama çok kısa ve sadece malum iş için yapılmış bir oyun. Ne bir hikaye derinliği var, ne de hikaye uzunluğu. Renderlar iyi tamam, eeee ?? Ya o kadar kısa ki oyun, hemen bitiyor. Ve o kadar saçma bitiyor ki, spo vermicem çok düşük bir boyutu var, indirin ve sonuna bakın, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Bir insan (MC) durduk yere herkesin sevgilisi olur mu arkadaş, oluyorsa bile olmamalı. Benim en büyük derdim bu, bu oyunlar ilgili.

K

khadrius

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Anonimlik görevinde dolabın sağındaki en alt rafındaki maskeyi bulamadın mı diyor ama orda maske yok nerden bulabilirim?

K

KeaG

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Lola mutemelen seni tekrar istiyor kısmında yataktada uyumama rağmen geçemedim o kısmı ne yapmam gerekiyor ?

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
rehberinizden ilerlememe rağmen geçmiyor sıkıntı orada zaten baştan başladım yine aynı yerde takılıyor.
Forumda oynayan kişi fazla olmadığı için yardım alman biraz zor olabilir Discord sunucumuza katılıp yardım isteyebilirsin.

L

leonitas76

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ya bu laptopun şifresini bilen varmı vanessa olmuyor yada nerden bulunuyor bu şifre

P

PRlME

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Lola mutemelen seni tekrar istiyor kısmında yataktada uyumama rağmen geçemedim o kısmı ne yapmam gerekiyor ?
hala yardım bulamadıysanız lola yatağa gelmiyor. gidip senin teklif etmen lazım kabul ediyor zaten ondan sonra resmini de çekebilirsin, telefon simgesi tek bir yerde çıkıyor sonra kayboluyor o yüzden ağır ilerle hemen geçme.

Üst Alt