I
iutkan12
Kayıtlı Üye
aldim fakat yine de olmuyor kiramam falan diyorÇekmeceden tornavidayı alıp çıkabilirsiniz.
aldim fakat yine de olmuyor kiramam falan diyorÇekmeceden tornavidayı alıp çıkabilirsiniz.
kanka oyun final sürümde ama bende hayla aynı diyor baştanmı başlayayım ?Her karakterin bir olay dizisi var o dizinin sonuna geldiğinde bu yazı ile karşılaşırsın. Oyuna yeni güncelleme geldiğinde kaldığın yerden devam edebilirsin. Bu hata değildir.
Görevleri bitirdiğinize emin misiniz?kanka oyun final sürümde ama bende hayla aynı diyor baştanmı başlayayım ?
nasıl emin olayım ki görev yapamıyorum yaptırmıyor akşam 20:00 da gittiğimde gözetleyici ile baktığımda kapı zaten açık bakmana ne gerek var diyoGörevleri bitirdiğinize emin misiniz?
Discord sunucumuzda oyunun Türkçe rehberi mevcut indirip göz atabilirsiniz.nasıl emin olayım ki görev yapamıyorum yaptırmıyor akşam 20:00 da gittiğimde gözetleyici ile baktığımda kapı zaten açık bakmana ne gerek var diyo
Oyun başlarken camı açamadım. Tornavidayı da buldum ama bir türlü camı açamıyorumGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Envanterden tornavidayı seçin ve cama tıklayınız.Oyun başlarken camı açamadım. Tornavidayı da buldum ama bir türlü camı açamıyorum
man of the house - timestamps- my cute roommate - milf city - being a dik - aoa academy - college kings açık dünya oyunları hepsi de oynayabilirsinizBuna benzer başka oyun bilen var mı bu tarz ?
İlk önce 69 dene sonra tekrar seç yaparken de fotosunu çek. Bunu dener misin?Lola muhtemelen seni tekrar istiyor görevindeyim gece yatakta uyuyun diyor 20 defa yaptım hiçbir şey olmuyor nasıl yapıcam bilen varmi
ev içinde güneş kremi veya cihaz gibi şeyleri nereden satın alabiliriz günlerdir aynı rutini uygulaıyp ilişkileri geliştirmekten baska bisey yapmıyorumGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Mağazadan bakmayı deneyiniz.ev içinde güneş kremi veya cihaz gibi şeyleri nereden satın alabiliriz günlerdir aynı rutini uygulaıyp ilişkileri geliştirmekten baska bisey yapmıyorum
Marketten alacaksın. Telefon üzerinden de olabilir.güneş kremi nerede bulunuyr
Discord sunucumuzda oyunun rehberi mevcut. Rehbere bakarak takıldığınız yerlerin çoğun geçebilirsiniz.vickye ders vermek için ne yapmam gerek bulamadım
Vicky için güneş kremine hafif tutkal kat.rehberde vickye ders verme yok