Discord sunucumuzda #türkçe-rehberler kanalında mevcut.İlgili bir rehber bulamadım
Ekstra sahne eklendi sadece.neyi yeni ki bunun zaten final yapmamışmıydı ?
Yapmadığınız görevler vardır belki. Normalde Snooper yükseltmesi markette olması gerekiyor. Snooper'ın üzerine sürükleyip geliştireceksiniz.Snopper(gözetleyici) yükselt diyor ama yükseltme eşyası marketimde çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz
Nasıl bir hata alıyorsunuz?Kafayı yiycem ya giriş yapamamaktan
Mia ile olan hikayeni geliştirmen lazım. Sonrasında fotoğrafçıyla tanışacaksın.Fotoğraf stüdyosuna gitmelisin diyor nasıl gideceğim yardım ederseniz sevinirim
TeşekkürlerMia ile olan hikayeni geliştirmen lazım. Sonrasında fotoğrafçıyla tanışacaksın.
Baktım ama kalp falan alan bı hikayesi faln yok nasıl yapacağımMia ile olan hikayeni geliştirmen lazım. Sonrasında fotoğrafçıyla tanışacaksın.
Discord sunucumuzda Girl House rehberi mevcut indirip bakabilirsiniz.Baktım ama kalp falan alan bı hikayesi faln yok nasıl yapacağım
Ondan önce ilerlemen gereken görevler vardır illaki ama Mia ile fotoğrafçıyla tanışmadan, o görevi yapamazsınBaktım ama kalp falan alan bı hikayesi faln yok nasıl yapacağım
Envanterinizden bataryayı seçtikten sonra laptopa tıklayınız.bataryayı laptopa nasıl koyuyoruz
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Vanessa'ya güneş kremi sürmeye başlayacakken takılı kalıyor, benden başka bu sorunu yaşayan var mı