B
Balbazar1
Kayıtlı Üye
Oyunun başındayım hastaneden kaçamıyorum nasıl kaçacağım cekmecedeki tornavidayı aldimGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Oyunun başındayım hastaneden kaçamıyorum nasıl kaçacağım cekmecedeki tornavidayı aldimGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Yeni güncellemeler, oyunun hikayesini, sahnelerini oyun açık dünya ise bir rotayı ilerletmeye yarıyor. Final verdikten sonra bir güncelleme daha geldi, ama bunda sadece ekstra sahne eklendi.Ya ben şunu anlamadım ben oyunu oynadım baya ilerledikten sonra bu güncellemeler oyuna ne katıyor spoiler değilde bana mantıklı birşey söyleyin gerçekten değişen eklenen birşeyler varsa indiricem yoksa aynı oyunu tekrar indirip tekrar oynamaktan sıkılıyorum
TeşekkürlerYeni güncellemeler, oyunun hikayesini, sahnelerini oyun açık dünya ise bir rotayı ilerletmeye yarıyor. Final verdikten sonra bir güncelleme daha geldi, ama bunda sadece ekstra sahne eklendi.
Bu oyunu mobile üzerinden oynuyorum, lolanın odasından o olmadığı zaman birşey almam gerekiyor ama nerde olduğunu anlayamadım, bir tane saksının arkasında birşey var birde defterin arasında ama ikisininde alamıyorum biliyormusun acaba?Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşı
Discord sunucumuzda #türkçe-rehberler kanalında Girl House rehberi mevcut indirip bakabilirsiniz.Bu oyunu mobile üzerinden oynuyorum, lolanın odasından o olmadığı zaman birşey almam gerekiyor ama nerde olduğunu anlayamadım, bir tane saksının arkasında birşey var birde defterin arasında ama ikisininde alamıyorum biliyormusun acaba?
Konuyla ilgili yardım almak için Discord Sunucumuza katılıp, #türkçe-rehberler kanalından oyunun rehberini bulup yardım alabilirsiniz.Fotoğraf yapıştır görevi hatalı nasıl yapucaz
21 Ağustos'ta Final güncellemesini aldı.En son ne zaman güncelleme aldı oyun yani yakın zamanda güncelleme aldım ıhiç
Discord sunucumuzda #türkçe-rehberler kanalında Girl House rehberi var indirip bakabilirsiniz.Ben bataryayı nasıl bilgisayara takıcam bulen varsa söyleyebilirmi ?
Çok teşekkürler⊂((・▽・))⊃Discord sunucumuzda #türkçe-rehberler kanalında Girl House rehberi var indirip bakabilirsiniz.
Rica ederim iyi oyunlar.Çok teşekkürler⊂((・▽・))⊃
3 gün bekleyin diyo şimdi 3 gün beklemek zorundamıyım bideRica ederim iyi oyunlar.
Yastığın altında tüy var onu almanız lazım.3 gün bekleyin diyo şimdi 3 gün beklemek zorundamıyım bide
Diyoki ( Venessa odasında büyük bir yatağı var belki orda bişe bulabilrsin ) ama ben bulamadım ne yaptıysam söylesen olurmu ?