B
Batubat
Kayıtlı Üye
Biraz geç cevap veriyorum özürdilerimYastığın altında tüy var onu almanız lazım.
Biraz geç cevap veriyorum özürdilerimYastığın altında tüy var onu almanız lazım.
Bende yeni öğrendim tüyü aldınmı ?ya ben lola muhtemelen seni takrar istiyor ve onu becerirken bir fotoğraf lazım kısmında kaldım yardım edebilecek varmı
"Kapağı yerleştirmek için bıçak ve yapıştırıyıca ihtiyacın var." bıçağı mutfaktan. yapıştırıcıyı marketten alabilirsin.Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
reis bıçağı vanessa mutfakta değilken vanessanın çalıştığı yerin orda bıçaklar asılı ordan alcan yapıştırıcıyıda telefona basıp markete gireceksin ve ordan alıcaksın onları al ip ucuna tekrar tıkla"Kapağı yerleştirmek için bıçak ve yapıştırıyıca ihtiyacın var." bıçağı mutfaktan. yapıştırıcıyı marketten alabilirsin.
Ben bu görevi yapamadım yardımcı olurmusun lütfen
Knk sen kapak görevini yaptınmı ?amcayı nasıl yenicez lütfen hızlı yardım edin ya
kapak görevi ne ya öyle bi görev ilk defa duyuyorum telefondan görevler kısmında ne yazdığını söylermisinKnk sen kapak görevini yaptınmı ?
Diyo ya yapıştırıcı felan bıçak onlar var ama bi türklü yapamadım biliyosan söylermisin ?
İşte onları yaptığım içinmi gelmiyo mesaj acaba önceden almıştım çünkü? En baştan başlıyimmi ?reis bıçağı vanessa mutfakta değilken vanessanın çalıştığı yerin orda bıçaklar asılı ordan alcan yapıştırıcıyıda telefona basıp markete gireceksin ve ordan alıcaksın onları al ip ucuna tekrar tıkla
valla anlamadım kanka sorununu bilen varsa yardımcı olur yeniden başlamaİşte onları yaptığım içinmi gelmiyo mesaj acaba önceden almıştım çünkü? En baştan başlıyimmi ?
kapak görevi ne ya öyle bi görev ilk defa duyuyorum telefondan görevler kısmında ne yazdığını söylermisi
İp ucinda yazıyoya o aynı şöylekapak görevi ne ya öyle bi görev ilk defa duyuyorum telefondan görevler kısmında ne yazdığını söylermisin
Knk ip ucunda yazıyoya "Kapağı yerleştirmek için bıçak ve yapıştırıyıca ihtiyacın var." bıçağı mutfaktan. yapıştırıcıyı marketten alabilirsin.valla anlamadım kanka sorununu bilen varsa yardımcı olur yeniden başlama
Boşver ya ben en baştan başlıyim teşekkürlervalla anlamadım kanka sorununu bilen varsa yardımcı olur yeniden başlama
Oyuna tekrar başlayıp bir kere kaydedin. Daha sonra eski kayıt dosyalarınızı yeni kaydın olduğu klasöre atın.Arkadaşlar ben telefonu sıfırladım fakat oyunu tekrar yükledim. Save yedeklemiştim fakat oyun save i görmüyor. Tüm saveler duruyor. Sıfırdan başlıyor. Save leri nereye atabilirim. Şu an Android/AdultOyunCeviri içinde Girls House var oradalar ama okumuyor oyun.
O kucuk kizin , aksamlari odasinda ne yapıyor dedigi yeri gecemedim yardim etGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın