MRainb0w
Yetkili
Farenin tekerleğini geriye doğru itiniz.bilgisayardan oynuyorum gerideki sahneye dönme tuşu ne
Farenin tekerleğini geriye doğru itiniz.bilgisayardan oynuyorum gerideki sahneye dönme tuşu ne
Gelen posta kutusunu nasıl açarımGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
İnvertoryinde falçada gibi bişey wardı ona tıklaGelen posta kutusunu nasıl açarım
Mutfaktan bıçağı alınız, aldıktan sonra envanterinizden bıçağı seçip kutuya tıklayınız.Gelen posta kutusunu nasıl açarım
Teşekkür ederimMutfaktan bıçağı alınız, aldıktan sonra envanterinizden bıçağı seçip kutuya tıklayınız.
Çantanızdan tornavidayı seçip cama 3 4 defa tıklayacaksınız.Hastaneden çıkamadım tornavidayı buldum ama devamında napacam
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkür ederim
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Discord sunucumuzda #türkçe-rehberler kanalında Girl House'un Türkçe rehberi mevcut indirip göz atabilirsiniz.Fotoğraf çekim stüdyosuna nasıl gidebilirim
Mia ile olan hikayenizi ilerletmeniz gerekiyor. Sonrasında ise fotoğrafçıyla tanışacaksınız.Fotoğraf çekim stüdyosuna nasıl gidebilirim
Evet öyleymiş yaptım geçtim ama şimdi de lola ile sex yapma görevini yapamiyom gece yatmayı dene diyo soru işaretinde ama lola gelmiyorÇantanızdan tornavidayı seçip cama 3 4 defa tıklayacaksınız.
Bunun çözümü aklıma gelmiyor. Discord sunucumuzda Girl House'ın Türkçe Rehberi mevcut. Ondan yardım alabilirsin. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın.Evet öyleymiş yaptım geçtim ama şimdi de lola ile sex yapma görevini yapamiyom gece yatmayı dene diyo soru işaretinde ama lola gelmiyor
Bunun çözümü aklıma gelmiyor. Discord sunucumuzda Girl House'ın Türkçe Rehberi mevcut. Ondan yardım alabilirsin. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın.
Kanka içeri girip izliyorum birşey olmuyor nasıl geçecem bu göreviBunun çözümü aklıma gelmiyor. Discord sunucumuzda Girl House'ın Türkçe Rehberi mevcut. Ondan yardım alabilirsin. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın.