Reis oyun sürekli yavaşlıyor ve atıyor bu benlik bi sorun mu ?Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Sizin telefonunuzdan kaynaklanıyor olabilir.Reis oyun sürekli yavaşlıyor ve atıyor bu benlik bi sorun mu ?
Discord sunucumuza katılarak #türkçe-rehberler kanalından Girl House'ın Türkçe rehberini bulabilirsiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın.ilk bölümü bile geçemedim oyunda rehber yok mu ?
Hastane bölümünü diyorsan eğer, orda beyaz çekmecedeki tornavidayı alıp çanta üzerine tıkladıktan sonra, soldaki pencereye tıklayıp açabilirsinilk bölümü bile geçemedim oyunda rehber yok mu ?
Çekmeceden tornavida al sonra çantadan tornavidayi seçip cama tıkla.Daha oyunun başındayım ve hastaneden bi türlü çıkamadım
Oyunu bitirdim, umarım en kısa zamanda devamı gelirÇekmeceden tornavida al sonra çantadan tornavidayi seçip cama tıkla.
Oyun final olduğu için, devamı gelmeyecek.Oyunu bitirdim, umarım en kısa zamanda devamı gelir
diOyun final olduğu için, devamı gelmeyecek.
Oyunun ikincisi değilde, yapımcının My Cute Roommate 2 adlı oyunu çıktı. Ama hikayenin devamı değil.Mc eve tekrar uğrarım dediği için dedim acaba oyunun ikincisi çıkar mı diye
di
Betrayed oynayabilirsin. Farklı ve güzel bir konusu var.Arkadaşlar böyle şeytanlı falan oyunlar önerir misiniz