CumaLee
Yazılımcı
Eğer o kadının ismini değiştirdiyseniz yazdığınız ismi giriniz.Aga bilgisayarın şifre Vanessa değil mi
Sürekli yanlış çıkıyor
Eğer o kadının ismini değiştirdiyseniz yazdığınız ismi giriniz.Aga bilgisayarın şifre Vanessa değil mi
Sürekli yanlış çıkıyor
Venassanın adığı değiştirdiysen o isimdir, değiştirmediysen büyük küçük harf duyarlı dene.Aga bilgisayarın şifre Vanessa değil mi
Sürekli yanlış çıkıyor
Dostum aradığını halen daha bulamadıysan Adult Oyun Çeviri youtube hesabında oynanışı varGidiyorum mutfakta yardım da ediyorum öyle bir seçenek çıkmıyor
Dostum aradığını halen daha bulamadıysan Adult Oyun Çeviri youtube hesabında oynanışı varGidiyorum mutfakta yardım da ediyorum öyle bir seçenek çıkmıyor
Youtube adult oyun çeviri girl house bölüm 2 yaz dakka 12.24 e gel orda varbu adamı basıl dövüyoruk tam kombinazyon bulamadın
Yanlış hatırlamıyorsam sürekli sağdaki yumruğa basorda adam dövüyor beni biz nasıl döveceğiz
Venassanın odasındaki çekmeceden al vve değiştir.lolanın okuduğu kitabı nerden bulcam beyler ?
Oyun zaten son sürümde. Ve final verdiği için yeni bölümü gelmeyecekApk ful versiyon ne zaman gelir
bitirdim kanka oyunuda çok saçma geldi ben böyle biraz daha gerçekci bir hikayeli oyun istiyorum önerebileceğin bişey var mı ? Yani 5 dk'da karıyı evirip çevirip düz yapıyoruz zorlaması lazım daha gerçekçi yaniVenassanın odasındaki çekmeceden al vve değiştir.
1 - Echoes of lustbitirdim kanka oyunuda çok saçma geldi ben böyle biraz daha gerçekci bir hikayeli oyun istiyorum önerebileceğin bişey var mı ? Yani 5 dk'da karıyı evirip çevirip düz yapıyoruz zorlaması lazım daha gerçekçi yani
Ekstra sahne eklendi.selam benim elimde 1.5.0 sürümü var çok fark var mı acaba 1.5.2 sürümüyle
Rica ederim, final olduğu için başka bir eklenti yapacağını sanmıyorum.teşekkürler bilgi için sanırım bu son hali değil mi yeni güncelleme gelmeyecek