G23
Kayıtlı Üye
Soru işaretine basınca ne çıkıyor görev olarak ?Lola muhtemelen seni tekrar görmek istiyorda takıldım sakso çektirdim duştayken baktım seks yaptık ama odaya geldiği falan yok neyi kaçırıyorum çözemedim
Soru işaretine basınca ne çıkıyor görev olarak ?Lola muhtemelen seni tekrar görmek istiyorda takıldım sakso çektirdim duştayken baktım seks yaptık ama odaya geldiği falan yok neyi kaçırıyorum çözemedim
hocam maskeyi bulamadım dolapta diyor ama yok yardımcı olur musunGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
knks bide bana yardımcı olurmusun mia ya bilgisayarı vermeye çalışıyorum ama odadan kovuyor nasıl yapabilirimO zaman Lola duş alırken gözetle ve yakalan. Sonra odasında seks yapmayı teklif et.
benim kaldığım görevde yardım edebilirmisin mia ya bilgisayar vericem ama kovuyor odadan ne yapmam lazımKalan görevler de bunlar
Kendi odandaki gardıropu aç sağ alt çekmecedehocam maskeyi bulamadım dolapta diyor ama yok yardımcı olur musun
Lola evde olduğu zaman gidip tekrar birlikte olmayı isteyin, o esnada çekeceksiniz fotoğrafı.Kaldım burda
Teşekkür ederim, aynen dediğiniz gibi oldu zamanı yanlış yapıyormuşum.Merhaba, öğleden sonra salonda doktor kıyafeti olan dvdyi tak izle, o esnada gelişecek olaylar.
Bilgisayarın şarjı yok, depoya inip raflardan şarj bataryasını al pc ye tak sonra tekrar Mia'ya ver.knks bide bana yardımcı olurmusun mia ya bilgisayarı vermeye çalışıyorum ama odadan kovuyor nasıl yapabilirim
Rica ederim, yardımcı olmaya çalışıyorumTeşekkür ederim, aynen dediğiniz gibi oldu zamanı yanlış yapıyormuşum.
yaptımda odadan kovuyorBilgisayarın şarjı yok, depoya inip raflardan şarj bataryasını al pc ye tak sonra tekrar Mia'ya ver.
Soru işaretine basınca ne çıkıyor ss atar mısın ?yaptımda odadan kovuyor
Soru işaretine basınca ne çıkıyor ss atar mısın ?
evetMaskeyi verdin mi ?
önceden maske ile konuşuluyordu maskeyi verince artık olmuyor
İnternette show yapmaya başladınız mı ?önceden maske ile konuşuluyordu maskeyi verince artık olmuyor
hayır işte onu yapma başlıcam ama odaya girip bilgisayarı veremiyorumİnternette show yapmaya başladınız mı ?
Odaya girdiğinizde ne diyor yani nasıl kovuyor? ss atarmısınhayır işte onu yapma başlıcam ama odaya girip bilgisayarı veremiyorum