T
Tekmill
Kayıtlı Üye
sadece mia değil knk bütün karakterlerKızdı çünkü sana olumsuz hareket ettin o yüzden
sadece mia değil knk bütün karakterlerKızdı çünkü sana olumsuz hareket ettin o yüzden
Para vermen için göğüslerini görmen lazım ama sen odaya gittiğinde seçenek bile çıkmadan kovuyor seni odadan.para versem çözülürmü ? onuda sorayım 14 gündür böyle sevgide de yanında kırık kalp var miada
senin bi save varmı benim olduğum yerlerde onu yüklesemPara vermen için göğüslerini görmen lazım ama sen odaya gittiğinde seçenek bile çıkmadan kovuyor seni odadan.
Sen herkese yazılmışsın en iyisi baştan başla oyuna, böyle çok zor olur senin için. Ya da formlardan bak save dosyasını. Bana kalırsa baştan başla çok ilerde değilsin daha. Ama hemen herkese benimle seks yaparmısın deme.senin bi save varmı benim olduğum yerlerde onu yüklesem
tamamdırSen herkese yazılmışsın en iyisi baştan başla oyuna, böyle çok zor olur senin için. Ya da formlardan bak save dosyasını. Bana kalırsa baştan başla çok ilerde değilsin daha. Ama hemen herkese benimle seks yaparmısın deme.
Bende yok ben bitirince sildim oyunu ve save klasörünü.senin bi save varmı benim olduğum yerlerde onu yüklesem
Camın yanına gelince çantadan tornavidayı seç sonra camı tıkla, artık özgürsün.Hastaneden nasıl kaçacağız camı açamıyorum tornavida filan buldum ama camlar açılmıyor
Kanka Acaba Lupe Her akşam kapının ardında ne yapıyor... Yazıyor orayı nasıl geçtin... Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Marketten gözetleyicinin bir üst modeli var onu al onunla bakKanka Acaba her akşam kapının ardında ne yapıyor... Bu aletle çözebilirim sanırım. Diyor akşamları bakıyorum ama bişey olmuyor...
laptop un şifresini nasıl bulcamNerede takıldınız ?
şifre Vanessa eğer kadının adını değiştirdiysen değiştirdiğin isimdir.laptop un şifresini nasıl bulcam
Beyler amcayı bir türlü dövemiyorum yardım lazım
Yanlış hatırlamıyorsam aparkat yerine yumruk atmanız lazım, üzgünüm ama zaten finale gelmişsinizarkadaşlar amcamızı dövme kısmında kaldım geçemiyorum bi türlü var mı çözümü sinir krizi geçiricem
Lola ile ne kadar ileri gittin? 2. blowjop yaptı mı ?(Yatakta uyumuyasanız birkaç gece yatağa tıklayıp uyuyun.) diyor ne yapmam lazım...