T
Tekmill
Kayıtlı Üye
Odaya girdiğinizde ne diyor yani nasıl kovuyor? ss atarmısın
Odaya girdiğinizde ne diyor yani nasıl kovuyor? ss atarmısın
öyle bi seçenek yokki üstüne tıklar tıklamaz atıyorPeki burada senin için bir hediyem var diyip pc yi verirmisin ?
Seçeneklerde neler var ?öyle bi seçenek yokki üstüne tıklar tıklamaz atıyor
seçenek yokSeçeneklerde neler var ?
Kardeş ne yaptın sen bu Mia'ya tecavüz mü etmeye kalktınseçenek yok
Batarya ile laptop'u birleştirdin mi ? İkisini birleştirip Miaya vermen gerekiyorbilgisayarı buldum bataryada taktum bul yazıyor hala
evetBatarya ile laptop'u birleştirdin mi ? İkisini birleştirip Miaya vermen gerekiyor
Batarya ile laptop'u birleştirdin mi ? İkisini birleştirip Miaya vermen gerekiyor
evetMia'dan göğüslerini göstermesini istedin mi para ile ?
oyunun başlarında bı tercihe bastım ondan beri böyleNe yaptın da Mia seni kovuyor odadan onu anlamaya çalışıyorum
Mia'nın yanına gittiğinde kovuyor mu seni hemen odadan? Konuşma kısmına hiç giremiyor musun?oyunun başlarında bı tercihe bastım ondan beri böyle
odaya giriyorum üstüne tıklıyorum kovuyorMia'nın yanına gittiğinde kovuyor mu seni hemen odadan? Konuşma kısmına hiç giremiyor musun?
1-2 gün geçince tekrar dene konuşmayı ama sex çubuğunu doldurman gerekiyor onun için duş alırken gözetle hepsini ayrıca Lolaya yardım ederken külodunu gör. 1-2 gün sonra da Mia hala seni odasından kovuyor ise üzgünüm yeniden başla veya kayıt dosyalarından eski kaydettiğin oyunu aç.odaya giriyorum üstüne tıklıyorum kovuyor
bide şimdi bütün sevgideki kalpler gitti neden acaba1-2 gün geçince tekrar dene konuşmayı ama sex çubuğunu doldurman gerekiyor onun için duş alırken gözetle hepsini ayrıca Lolaya yardım ederken külodunu gör. 1-2 gün sonra da Mia hala seni odasından kovuyor ise üzgünüm yeniden başla veya kayıt dosyalarından eski kaydettiğin oyunu aç.
Kızdı çünkü sana olumsuz hareket ettin o yüzdenbide şimdi bütün sevgideki kalpler gitti neden acaba
para versem çözülürmü ? onuda sorayım 14 gündür böyle sevgide de yanında kırık kalp var miada1-2 gün geçince tekrar dene konuşmayı ama sex çubuğunu doldurman gerekiyor onun için duş alırken gözetle hepsini ayrıca Lolaya yardım ederken külodunu gör. 1-2 gün sonra da Mia hala seni odasından kovuyor ise üzgünüm yeniden başla veya kayıt dosyalarından eski kaydettiğin oyunu aç.