Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
S

Slyveon

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar telefondan fare zehrini alıyorum fakat bana gelmiyor, bu bir hata mı yoksa evin dışında posta kutusu falan var oraya mı bırakılıyor?

JannDarc

JannDarc

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
telefonda baktım ama para hilesi gibi bişey göremedim ama

G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
telefonda baktım ama para hilesi gibi bişey göremedim ama
Oyunun seçenekler kısmına git orada + 1000 $ seçeneği var onu tıkla, telefondan değil bak oyunun seçenekler kısmında oyunun sesini dilini değiştirdiğin kısımdan bahsediyorum

S

Silinen üye 26114

Oyunda geri tuşunu kullanamıyorum ve yerde yatan kötü adam görevinde adamın düşürdüğü beyaz şeye tıklamama rağmen olmuyor. Yardımcı olur musunuz

S

saralak

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bıçağı nerden alıcam bulamadım kargoyu açmak için

G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda geri tuşunu kullanamıyorum ve yerde yatan kötü adam görevinde adamın düşürdüğü beyaz şeye tıklamama rağmen olmuyor. Yardımcı olur musunuz
Oyunda geri alma tuşu yok, bazen çalışıyor konuşmalarda ama olay yaşandıktan sonra çalışmıyor. Adamın düşürdüğü şeyden kastın ne ? Holde sehpaların altında cep telefonu düşürüyor sanırım bunu söylüyorsun.

G

Gridon

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Venessa nin mutfakta ne yaptığını nasıl bulacağım ?

S

sezgn95s

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyunun rehberi var mı? Bazı yerlerde oyun tıkandı

G

Gridon

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Lola nin uyuduğum zaman gece yatağıma gelmesi lazım ama 10-15 sefer uyumama rağmen bir türlü gelmiyor nasıl gelecek acaba ?

Üst Alt