G23
Kayıtlı Üye
Telefondan yapıyordun yanlış hatırlamıyorsamPara hilesi varmı oyunda ?
Telefondan yapıyordun yanlış hatırlamıyorsamPara hilesi varmı oyunda ?
Görevler var onları tamamladıkça oyun ilerliyor serbest gezmeli sandbox tarzında bir nevi.Bu oyunun türü ne oluyor (serbest gezmeli , sadece hikaye akışını izlemek değil)
Aldığın her ürün evin kapısına bırakılıyorArkadaşlar telefondan fare zehrini alıyorum fakat bana gelmiyor, bu bir hata mı yoksa evin dışında posta kutusu falan var oraya mı bırakılıyor?
Oyunun seçenekler kısmına git orada + 1000 $ seçeneği var onu tıkla, telefondan değil bak oyunun seçenekler kısmında oyunun sesini dilini değiştirdiğin kısımdan bahsediyorumtelefonda baktım ama para hilesi gibi bişey göremedim ama
Diz üstünün şifresini Vanessa yazdığım halde kabul etmiyor Türkçe versiyonunda başka bir şey mi acaba?Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Eğer o ismi değiştirmişseniz o olmuştur, Venassanın adını değiştirmemişseniz küçük büyük harf duyarlı olarak deneyin.Diz üstünün şifresini Vanessa yazdığım halde kabul etmiyor Türkçe versiyonunda başka bir şey mi acaba?
Mutfakta Vanessanın çalıtığı yerde asılı duruyorbıçağı nerden alıcam bulamadım kargoyu açmak için
Oyunda geri alma tuşu yok, bazen çalışıyor konuşmalarda ama olay yaşandıktan sonra çalışmıyor. Adamın düşürdüğü şeyden kastın ne ? Holde sehpaların altında cep telefonu düşürüyor sanırım bunu söylüyorsun.Oyunda geri tuşunu kullanamıyorum ve yerde yatan kötü adam görevinde adamın düşürdüğü beyaz şeye tıklamama rağmen olmuyor. Yardımcı olur musunuz
Yanlış hatırlamıyorsam sabah 10:30 dan sonra mutfağa gideceksin, telefonla arkadaşı ile konuşurken bulacaksın.Venessa nin mutfakta ne yaptığını nasıl bulacağım ?
Teşekkür ederimYanlış hatırlamıyorsam sabah 10:30 dan sonra mutfağa gideceksin, telefonla arkadaşı ile konuşurken bulacaksın.
Rica ederimTeşekkür ederim
Nette bulabilirsin veya nerede takılı kaldıysan buraya yaz illa ki cevap veren birileri çıkacaktır.Bu oyunun rehberi var mı? Bazı yerlerde oyun tıkandı