G23
Kayıtlı Üye
Lola ile ne kadar ileri gittin ? 2. blowjopu yaptı mı sana ?Lola nin uyuduğum zaman gece yatağıma gelmesi lazım ama 10-15 sefer uyumama rağmen bir türlü gelmiyor nasıl gelecek acaba ?
Lola ile ne kadar ileri gittin ? 2. blowjopu yaptı mı sana ?Lola nin uyuduğum zaman gece yatağıma gelmesi lazım ama 10-15 sefer uyumama rağmen bir türlü gelmiyor nasıl gelecek acaba ?
O zaman Lola duş alırken gözetle ve yakalan. Sonra odasında seks yapmayı teklif et.Evet yaptı
hastaneye nasıl giderim o görevi yapamadımGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Nette bulabilirsin veya nerede takılı kaldıysan buraya yaz illa ki cevap veren birileri çıkacaktı
Harita da açıldı mı hastane? Açılmış ise haritadan seçeceksiniz.hastaneye nasıl giderim o görevi yapamadım
Mia ya git ve fotoğraf çekimine gidelim diye söyle Mia götürecek seni.Arkadaşlar burada kalıyor nasıl fotoğraf çekilmeye gidecez
Küçük kıza şantaj için sırt ustuGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Lola muhtemelen seni tekrar istiyor binkac gün uyu diyo orada takıldım gitmiyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Yardım edebilcek biri yok mu ?Lola fahi.... olmalı görevini yapmak için dükkanda snooper yükseltici göremiyorum nasıl düzelticem ?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Yardım edebilcek biri yok mu ?
Soru işaretine tıkladıktan sonra ne yazıyor? Ekran görüntüsü atar mısın?Yardım edebilcek biri yok mu ?
Lola ile 2. blowjopu yaptınız mı?Küçük kıza şantaj için sırt ustu
Lola muhtemelen seni tekrar istiyor binkac gün uyu diyo orada takıldım gitmiyor
Sağa doğru yürü yatağın kenarında çekmece göreceksin üst çekmecede tornavida alt çekmecede kıyafetlerin var hepsini al.Hastane odasinda kaldim cikamiyorum bide cam acilmiyo nasil yapicam
Göğüsleri görmem gerekiyor ama hiç birini açamıyorumGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Bunun için paranın olması lazım, para hilesini yapınca Mia'nın odasına git ve ondan göğüslerini göstermesini iste.Göğüsleri görmem gerekiyor ama hiç birini açamıyorum