Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
youth0fsatan

youth0fsatan

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0$
Lola ile seks fotoğrafı görevini nasıl yapıcam ? Yatakta uyu diyor ama olan biten yok :mad:

H

hutame

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
linkler neden açılmıyor SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused hatası veriyor

E

Efeks

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
Yanlış hatırlamıyorsam aparkat yerine normal yumruk ile olması lazımdı ya da dövüşerek tecrübe edebilirsin. Üzücü durum ise oyunun sonu orası dövüyorsun ve muhteşem final ile bitiyor.
Üzdü oyun ilk çıktığında ingilizce oynamıştım sonra hiç kaçırmadan takip ettim harbiden 5 yıldızlık oyundu finali güzeldi

G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Üzdü oyun ilk çıktığında ingilizce oynamıştım sonra hiç kaçırmadan takip ettim harbiden 5 yıldızlık oyundu finali güzeldi
Biraz daha uzun tutabilirmiş yapımcı ama sıkılmış sanırım ve güzel final ile bitirmiş. Render ve animasyon olarak çoğu oyunun üstündedir.

JannDarc

JannDarc

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
beyler lola ile yatakda tüy ile gidiklama var ayagını yapıyorum ama sonra burun diyor tüyle olmuyor ama tüyle burnuna yap diyor yapamadım kaldım bilen varmı

JannDarc

JannDarc

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
burun diyor burda ama olmuyor her tarafına denedim olmadı bişey

S

Sekizinci

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyunun türü ne oluyor (serbest gezmeli , sadece hikaye akışını izlemek değil)

Üst Alt