Freedom0
Kayıtlı Üye
knk lola akşamları ne yapıyo dıyo aletle bakıyom ama bı cevap alamıyorumGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
knk lola akşamları ne yapıyo dıyo aletle bakıyom ama bı cevap alamıyorumGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Soru işareti olan yere basınca ne çıkıyor görev olarak ekran resmi olarak atar mısın ?Lola ile seks fotoğrafı görevini nasıl yapıcam ? Yatakta uyu diyor ama olan biten yok
Yanlış hatırlamıyorsam aparkat yerine normal yumruk ile olması lazımdı ya da dövüşerek tecrübe edebilirsin. Üzücü durum ise oyunun sonu orası dövüyorsun ve muhteşem final ile bitiyor.Amcasını nasıl dövüyoruz
Üzdü oyun ilk çıktığında ingilizce oynamıştım sonra hiç kaçırmadan takip ettim harbiden 5 yıldızlık oyundu finali güzeldiYanlış hatırlamıyorsam aparkat yerine normal yumruk ile olması lazımdı ya da dövüşerek tecrübe edebilirsin. Üzücü durum ise oyunun sonu orası dövüyorsun ve muhteşem final ile bitiyor.
Biraz daha uzun tutabilirmiş yapımcı ama sıkılmış sanırım ve güzel final ile bitirmiş. Render ve animasyon olarak çoğu oyunun üstündedir.Üzdü oyun ilk çıktığında ingilizce oynamıştım sonra hiç kaçırmadan takip ettim harbiden 5 yıldızlık oyundu finali güzeldi
Lolayi duşta gozetleyip yakalanman gerekiyorLola ile seks fotoğrafı görevini nasıl yapıcam ? Yatakta uyu diyor ama olan biten yok
Bu dediğini yaptım ama bu görev bi türlü gerçekleşmiyorLolayi duşta gozetleyip yakalanman gerekiyor
Odaya gidip isteyeceksin
İlk önce ayaklarına sonra karın bölgesine yapacaksınbeyler lola ile yatakda tüy ile gidiklama var ayagını yapıyorum ama sonra burun diyor tüyle olmuyor ama tüyle burnuna yap diyor yapamadım kaldım bilen varmı
Ayak altına dokun ilk önce sonra boşluğuna yani insan tik alır ya oraya dokun tüy ile sonra dönecektir
sen adamsın eyvallahAyak altına dokun ilk önce sonra boşluğuna yani insan tik alır ya oraya dokun tüy ile sonra dönecektir
Takılırsan yaz buradayım ben. Sitenin asgari ücretli çalışanı gibiyimsen adamsın eyvallah
hahah eyvallah kralTakılırsan yaz buradayım ben. Sitenin asgari ücretli çalışanı gibiyim