Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
A

aliihsan1923

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Agalar bende gözetliyici'nin bir üst modeli yok. Onu nasıl alacağım?

E

Efeks

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
Android linkleri şuanda bozuk galiba host hatası veriyor

A

aliihsan1923

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Lola odada akşamları ne yapıyor? görevine geldim. Bütün yan görevler bitti dar boğaza girdi. Ne lola'nın sizin yazdığınız gibi kitabını alabiliyorum. Nede gözetleyici'nin üst modelini. Kitabı değiştirdikten sonra sanırım mastürbasyon yapıyor. Kitabı değiştiremiyorum ki.

G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Lola odada akşamları ne yapıyor? görevine geldim. Bütün yan görevler bitti dar boğaza girdi. Ne lola'nın sizin yazdığınız gibi kitabını alabiliyorum. Nede gözetleyici'nin üst modelini. Kitabı değiştirdikten sonra sanırım mastürbasyon yapıyor. Kitabı değiştiremiyorum ki.
Venassaının odasına git çekmece de orada dergi var onu al. Lola odada yok iken dergi ile kitabı değiştir. ( ilk önce kitabı al bıçakla kes yapıştırıcıyı dergiye sür kitabın içine koy sonra kitabı yerine koy ) Bu işlemi yaptıktan sonra akşam Lola tv izledikten sonra odasında kontrol et kitabı okuyor olması lazım. 22:30 dan sonra da gözetleyici ile bak.

Bocuk

Bocuk

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunları yükleye bilen warmı ben yükle yemiyorum ?

R

RedFish

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Amcasiyla kavgayı bir türlü kazanamiyorum yardimci olur musunuz

T

turkuazzz99

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhabai öncelikle elinize sağlık. GÖrevimde lezbiyen filmini izle yazıyor, nasıl yapacağım onu aldığım tüm filmleri gece tv de izledim ama bir şey olmadı.

Üst Alt