Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yanlış şeyi alıntılamışım şu 5-6 görev var demiştin ya ''Lola muhtemelen seni istiyor'' görevini yapmak için görevler
Şuan nerdesin onu bilmem lazım, soru işaretine tıklayınca ne diyor sana şeytan veya melek ? Onu söylersen yardımcı olabilirim

H

HornY

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şuan nerdesin onu bilmem lazım, soru işaretine tıklayınca ne diyor sana şeytan veya melek ? Onu söylersen yardımcı olabilirim
''Lola muhtemelen seni tekrar istiyor ve onu sikerken fotoğraf lazım. İşi zevkle birleştirebilirsin. (Yatakta uyumuyorsanız birkaç gece yatağa tıklayıp uyuyun.)'' Yazıyor kısaca önceki sayfada atılan fotoğrafla aynısı yazıyor.

G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
''Lola muhtemelen seni tekrar istiyor ve onu sikerken fotoğraf lazım. İşi zevkle birleştirebilirsin. (Yatakta uyumuyorsanız birkaç gece yatağa tıklayıp uyuyun.)'' Yazıyor kısaca önceki sayfada atılan fotoğrafla aynısı yazıyor.
Duş alırken gözetle ve yakalan. Sonra tekrardan blowjop isteyeceksin ya da defterine penis resmi çizmen gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Bunlar olmuyor ise gözetleyici ile gözetlemen gerekiyor. Gözetleyicinin bir üst modeli var onu alıp ekle birbirine öyle gözetle. Bu da olmuyor ise okuduğu kitabı değiştirmen gerekiyor.

H

HornY

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Duş alırken gözetle ve yakalan. Sonra tekrardan blowjop isteyeceksin ya da defterine penis resmi çizmen gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Bunlar olmuyor ise gözetleyici ile gözetlemen gerekiyor. Gözetleyicinin bir üst modeli var onu alıp ekle birbirine öyle gözetle. Bu da olmuyor ise okuduğu kitabı değiştirmen gerekiyor.
Kanka ilk başta okuduğu kitabın kapağını değiştirdim. Sonra gözetleyici ile gözetledim. Kayıt etme özelliği kullanarak yine gözetledim. Sonra bu kayıt ettiğim videoyu blowjob için kullandım. Ardından duşta bilerek yakalanınca 69 pozisyonu açıldı. En son da kayganlaştırıcı yağ aldım ve onun odasında sex yaptık.

G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kanka ilk başta okuduğu kitabın kapağını değiştirdim. Sonra gözetleyici ile gözetledim. Kayıt etme özelliği kullanarak yine gözetledim. Sonra bu kayıt ettiğim videoyu blowjob için kullandım. Ardından duşta bilerek yakalanınca 69 pozisyonu açıldı. En son da kayganlaştırıcı yağ aldım ve onun odasında sex yaptık.
Ozaman evde olduğu zaman odasına git blowjop iste tamam diyecek, o ara resmini çekeceksin.

G

Garibanbey

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhabalar acaba linklerde bir problem mi var diğer oyunlarda da denememe rağmen indirme sayfası açılmıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-08-21-06-09-34-73_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2021-08-21-06-09-34-73_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    371.9 KB · Görüntüleme: 3
G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ekli dosyayı görüntüle 8430
Kanka şu görevi de söyleyebilcen mi nasıl olduğunu??
Görüntüleyici var onunla bakman gerekiyor. Yalnız görüntüleyicinin bir üst modeli var onu al marketten eskisine ekle sonra akşam 22:30 dan sonra kapının arkasından Lolayı gözetle. Lola o esnada masturbasyon yapıyor olacak ve sende görüntüleyici ile kaydedeceksin.

Steve Rogers

Steve Rogers

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Görüntüleyici var onunla bakman gerekiyor. Yalnız görüntüleyicinin bir üst modeli var onu al marketten eskisine ekle sonra akşam 22:30 dan sonra kapının arkasından Lolayı gözetle. Lola o esnada masturbasyon yapıyor olacak ve sende görüntüleyici ile kaydedeceksin.
Görüntüleyici ile bakıyorum evet mastürbasyon yapıyor ama görev tamamlanmıyor. Markete bir üst modeli gelmemiş henüz.

Steve Rogers

Steve Rogers

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Lola'nın yanına git görüntüleyici ile kaydettiysen, şantaj yapacaksın.
Screenshot_20210821-122047_Girl House.jpg
Kanka çok soru sordum kusura bakma ama bunu da bulamadım. 9:30 da holde bekliyorum yok, duşa gidip bakıyorum mastürbasyon yapıyor ama görev tamamlanmıyor. Ne yapcam?

Üst Alt