V
Vipozmekik
Kayıtlı Üye
Kanka soldaki komidine tıkla yastığın yanında tüy var onu alıcaksın birde komidini karıştırBunu nasıl yapıyoz
Kanka soldaki komidine tıkla yastığın yanında tüy var onu alıcaksın birde komidini karıştırBunu nasıl yapıyoz
Hangisini panpakanka görevleri söyleyebilir misin
Yanlış şeyi alıntılamışım şu 5-6 görev var demiştin ya ''Lola muhtemelen seni istiyor'' görevini yapmak için görevlerHangisini panpa
Şurda dediğin görevlerBunun için diğer yan görevleri yapman lazım. Hemen olmuyor, 5-6 yan görevden sonra yapabiliyorsun
Şuan nerdesin onu bilmem lazım, soru işaretine tıklayınca ne diyor sana şeytan veya melek ? Onu söylersen yardımcı olabilirimYanlış şeyi alıntılamışım şu 5-6 görev var demiştin ya ''Lola muhtemelen seni istiyor'' görevini yapmak için görevler
''Lola muhtemelen seni tekrar istiyor ve onu sikerken fotoğraf lazım. İşi zevkle birleştirebilirsin. (Yatakta uyumuyorsanız birkaç gece yatağa tıklayıp uyuyun.)'' Yazıyor kısaca önceki sayfada atılan fotoğrafla aynısı yazıyor.Şuan nerdesin onu bilmem lazım, soru işaretine tıklayınca ne diyor sana şeytan veya melek ? Onu söylersen yardımcı olabilirim
Duş alırken gözetle ve yakalan. Sonra tekrardan blowjop isteyeceksin ya da defterine penis resmi çizmen gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Bunlar olmuyor ise gözetleyici ile gözetlemen gerekiyor. Gözetleyicinin bir üst modeli var onu alıp ekle birbirine öyle gözetle. Bu da olmuyor ise okuduğu kitabı değiştirmen gerekiyor.''Lola muhtemelen seni tekrar istiyor ve onu sikerken fotoğraf lazım. İşi zevkle birleştirebilirsin. (Yatakta uyumuyorsanız birkaç gece yatağa tıklayıp uyuyun.)'' Yazıyor kısaca önceki sayfada atılan fotoğrafla aynısı yazıyor.
Kanka ilk başta okuduğu kitabın kapağını değiştirdim. Sonra gözetleyici ile gözetledim. Kayıt etme özelliği kullanarak yine gözetledim. Sonra bu kayıt ettiğim videoyu blowjob için kullandım. Ardından duşta bilerek yakalanınca 69 pozisyonu açıldı. En son da kayganlaştırıcı yağ aldım ve onun odasında sex yaptık.Duş alırken gözetle ve yakalan. Sonra tekrardan blowjop isteyeceksin ya da defterine penis resmi çizmen gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam. Bunlar olmuyor ise gözetleyici ile gözetlemen gerekiyor. Gözetleyicinin bir üst modeli var onu alıp ekle birbirine öyle gözetle. Bu da olmuyor ise okuduğu kitabı değiştirmen gerekiyor.
Sabah 10 dan sonra mutfakta ol Vanessa mutfakta telefon ile konuşuyor olacakEkli dosyayı görüntüle 8429bu görevi nasıl geçicem yardım edebilir misin?
Ozaman evde olduğu zaman odasına git blowjop iste tamam diyecek, o ara resmini çekeceksin.Kanka ilk başta okuduğu kitabın kapağını değiştirdim. Sonra gözetleyici ile gözetledim. Kayıt etme özelliği kullanarak yine gözetledim. Sonra bu kayıt ettiğim videoyu blowjob için kullandım. Ardından duşta bilerek yakalanınca 69 pozisyonu açıldı. En son da kayganlaştırıcı yağ aldım ve onun odasında sex yaptık.
Kanka odasında kayganlaştırıcı ile sex yaparken fotoğrafını çekmek gerekiyormuş. Hallettim teşekkürler.Ozaman evde olduğu zaman odasına git blowjop iste tamam diyecek, o ara resmini çekeceksin.
Ne demek senin kadar bende mutlu olsumKanka odasında kayganlaştırıcı ile sex yaparken fotoğrafını çekmek gerekiyormuş. Hallettim teşekkürler.
Görüntüleyici var onunla bakman gerekiyor. Yalnız görüntüleyicinin bir üst modeli var onu al marketten eskisine ekle sonra akşam 22:30 dan sonra kapının arkasından Lolayı gözetle. Lola o esnada masturbasyon yapıyor olacak ve sende görüntüleyici ile kaydedeceksin.Ekli dosyayı görüntüle 8430
Kanka şu görevi de söyleyebilcen mi nasıl olduğunu??
Görüntüleyici ile bakıyorum evet mastürbasyon yapıyor ama görev tamamlanmıyor. Markete bir üst modeli gelmemiş henüz.Görüntüleyici var onunla bakman gerekiyor. Yalnız görüntüleyicinin bir üst modeli var onu al marketten eskisine ekle sonra akşam 22:30 dan sonra kapının arkasından Lolayı gözetle. Lola o esnada masturbasyon yapıyor olacak ve sende görüntüleyici ile kaydedeceksin.
Lola'nın yanına git görüntüleyici ile kaydettiysen, şantaj yapacaksın.Görüntüleyici ile bakıyorum evet mastürbasyon yapıyor ama görev tamamlanmıyor. Markete bir üst modeli gelmemiş henüz.