Skill
Kayıtlı Üye
Nasıl uyuyorum yatakta gelmiyor odayahallettim
Nasıl uyuyorum yatakta gelmiyor odayahallettim
Bodrum katına in karşında raflar var batarya oradaBilgisayara batarya lazım diyor tamir etmek gerekiyor falan diyor ne yapmam lazım
Alış veriş yap, dvd alman gerekiyor yanılmıyorsam dvdnin üstünde hastane doktor vs temalı bir şey olması lazım. O dvdyi izlemen gerekiyor.Le*biyen film izle diyor izliyorum ama hiçbişey olmuyor tam izleme saati falan mı var?
Okuduğu kitabın içine Vanessa nin odasından aldığın kitabı yapıştıracaba lola akşamları odasında ne yapıyor görevini yapamadım
görüntüleyici alıp baktım ama halen aynı
Okuduğu kitabı da o odada yokken ileri tıkla orada bulursun beyaz bir kitapacaba lola akşamları odasında ne yapıyor görevini yapamadım
görüntüleyici alıp baktım ama halen aynı
Nasıl yaptın kankahallettim
Bende burada kaldım yapan söylesin lütfenNasıl yaptın kanka
Ağa Hadi beDolabın en sağı alttaki raf maske bulamadım yardım edin
aynı yerde kaldım bende bulamadımBen Lola nin 2. fotosunu çekemedimEkli dosyayı görüntüle 8421
bu kısmı yapan bi söyleseBen Lola nin 2. fotosunu çekemedimEkli dosyayı görüntüle 8421
Kendi odanda ki dolaba bak sağ altta duruyorDolabın en sağı alttaki raf maske bulamadım yardım edin
Bunun için diğer yan görevleri yapman lazım. Hemen olmuyor, 5-6 yan görevden sonra yapabiliyorsunbu kısmı yapan bi söylese
Kanka pc nin şifresi ne?Şuan hangi görevi yapman gerkiyor onu söyler misin ? soru işareti olan yer varya onu tıkladığın zaman ne yapman gerekiyor ?
Vanessa nın adını değiştirmediysen vanessadır, değiştirdiysen değiştirdiğin isimdir.Kanka pc nin şifresi ne?
kanka görevleri söyleyebilir misinVanessa nın adını değiştirmediysen vanessadır, değiştirdiysen değiştirdiğin isimdir.