Kalinx
Kayıtlı Üye
Ben Aksam Lola nabiuor diyolar cihazla bakiyom kapi kilitliyken hicbise olmuyorRica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Ben Aksam Lola nabiuor diyolar cihazla bakiyom kapi kilitliyken hicbise olmuyorRica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Aldimida hepsini olmuyor gine nasil laydedicem aciklarsan seviniri.Görüntüleyicinin bir üst modeli daha var onu alıp gözetleyip kaydetmem gerekiyor.
Şuan hangi görevi yapman gerkiyor onu söyler misin ? soru işareti olan yer varya onu tıkladığın zaman ne yapman gerekiyor ?Aldimida hepsini olmuyor gine nasil laydedicem aciklarsan seviniri.
Lola sakso 2 1 yaptim 2 yi olmadiŞuan hangi görevi yapman gerkiyor onu söyler misin ? soru işareti olan yer varya onu tıkladığın zaman ne yapman gerekiyor ?
Diyorku soeu isareti lola aksamlari odasinda ne yapiyor hileyle herseyi aldim cihazla bakiyorum hicbise olmuyor sadece soyunuyor o varŞuan hangi görevi yapman gerkiyor onu söyler misin ? soru işareti olan yer varya onu tıkladığın zaman ne yapman gerekiyor ?
Görüntüleyicinin bir üst modeli var onu al. diğer görüntücüye tako şekilde kaydetmen gerekiyor sonra o görüntüyü Lolaya gösterip ikinci kez blowjop isteyeceksin. Eğer olmuyor ise diğer yan görevleri tamamlaman gerekiyor.Diyorku soeu isareti lola aksamlari odasinda ne yapiyor hileyle herseyi aldim cihazla bakiyorum hicbise olmuyor sadece soyunuyor o var
Aldim herhalde cunku hibisey gozukmuyo markette nasil kaydetedecemGörüntüleyicinin bir üst modeli var onu al. diğer görüntücüye tako şekilde kaydetmen gerekiyor sonra o görüntüyü Lolaya gösterip ikinci kez blowjop isteyeceksin. Eğer olmuyor ise diğer yan görevleri tamamlaman gerekiyor.
Akşam odası kilitliyken gözetleyeceksin, o esnada Lola masturbasyon yapıyor olacak. Sen gözetliyici ile gözetlerken kendi kaydedecek. Akşam gözetlediğinde Lola üstünü değiştirirken görüyor isen diğer yan görevlerden birini yapmamışsındır, onu tamamlaman gerekiyor.Aldim herhalde cunku hibisey gozukmuyo markette nasil kaydetedecem
Olur, camın önüne gel çantayı tıkla sonra tornavidayı seç sağ üstte tornavida gözüküyor ise camı tıkla o kadar.Yine olmuyor, tornavida seçerken çanta kapanıyor. Tornavida seçmeme olanak vermiyor.
tşkGörüntüleyicinin bir üst modeli daha var onu alıp gözetleyip kaydetmem gerekiyor.
hallettimLola muhtelemen seni tekrar istiyor görevini yapamadım
Mia mıydı o kızın adı ona git o seni götürüyor
Bilgisayara batarya lazım diyor tamir etmek gerekiyor falan diyor ne yapmam lazımGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın