Hyomin
Kayıtlı Üye
evet sayaç vardı gelmedi ben de anlamadım 1 ay geçti üstünden paylaşılmasından bu yanaTemmuz Türkçe içerik ayı oyunları bugün herkese açık hale gelmiyor muydu halen üyelik istiyor
evet sayaç vardı gelmedi ben de anlamadım 1 ay geçti üstünden paylaşılmasından bu yanaTemmuz Türkçe içerik ayı oyunları bugün herkese açık hale gelmiyor muydu halen üyelik istiyor
Türkçe oyunlar ayrı paket olarak betaya girdi yapay zekalar ve çizgi romanlar herkese açıldı.Temmuz Türkçe içerik ayı oyunları bugün herkese açık hale gelmiyor muydu halen üyelik istiyor
Ne zaman beta dan çıkıp herkese açılır ve ya açılırmı?Türkçe oyunlar ayrı paket olarak betaya girdi yapay zekalar ve çizgi romanlar herkese açıldı.
Açılacak ama belli bir tarih yok.Ne zaman beta dan çıkıp herkese açılır ve ya açılırmı?
Galiba evetAga ben lola fahişe olucakmı neydi öyle bi görev vardı sürüm sonuna geldiniz mi ne diyodu orası mı son acaba
Adını değiştirdiysen karakterin ( vanessanın) o olmuştur.Laptop şifresi ne acaba Vanessa yazıyorum ama geçersiz diyo
Yaptım teşekkürlerAdını değiştirdiysen karakterin ( vanessanın) o olmuştur.
Telefona tıkla ordan mesajlar doktoru seçbeyler doktoru çağırmam gerekiyor ama nasıl yapıcam bilmiyom bi yardım edermisiniz
Knk yatağının yanında küçük bı dolap var ordan tornavida ve çantayı al cama git envarterden tornavidayi seç cama tıkla cikiosun sonraHastaneden bir türlü çıkamadım
Görüntüleyicinin bir üst modeli daha var onu alıp gözetleyip kaydetmem gerekiyor.acaba lola akşamları odasında ne yapıyor görevini yapamadım
görüntüleyici alıp baktım ama halen aynı
Sağa doğru yürü, hasta yatağının yanında komiidn var. Üst çekmecesinde kıyaftelerin alt çekmecesinde tornavida var al ikisinide. Sonra cam kenarına gel tornavidayı seç camı sök ve çık dışarıya.Hastaneden bir türlü çıkamadım