xxqwertyxx
Kayıtlı Üye
Adamsin beAnnesinin odasına git sol tarafa git yatağın yastığın altında ki tüyü al sonra gece odaya gidip tüyü seç ayağına beline tıkla
Adamsin beAnnesinin odasına git sol tarafa git yatağın yastığın altında ki tüyü al sonra gece odaya gidip tüyü seç ayağına beline tıkla
Knk yaptim begenmedi yeni cekcem onu nasil cekecegimide soyler misin?Annesinin odasına git sol tarafa git yatağın yastığın altında ki tüyü al sonra gece odaya gidip tüyü seç ayağına beline tıkla
Diğer olayları ilerletmen lazım. Onun için daha zaman var, Lola'yı duşta gözetlerken yakalaman lazım. Görüntüleyici ile video çekip şantaj yapman lazım Lola'ya. Sonra da Lola odasındayken ondan blowjob yapmasını isteyeceksin ama bunlar için diğer görevleri yapman lazım. Şeytan veya Meleğe sor görevler için. Onlar seni yönlendirecek.Knk yaptim begenmedi yeni cekcem onu nasil cekecegimide soyler misin?
Erken erişimden çıkmadığı için olabilir. Bu sebeple erişememiş olabilirsiniz. Mağazada ürün mevcuttur.Oyuna girmeye çalışınca erişim al diyor ne yapmam lazım??
hangi ürürn peki?Erken erişimden çıkmadığı için olabilir. Bu sebeple erişememiş olabilirsiniz. Mağazada ürün mevcuttur.
Ana sayfada sayaç var.Oyun ne zaman herkese açılır?
Dostum 18 yaşından küçüklerin zaten bu oyunu oynamaması lazımMerhaba, ilk önce boşalma değilde rahatlıyor diyelim ( belki yaşı tutmayanlar vardır ) Orada senin yapman gereken komutlara uymak, en derine değilde sırasıyla komutları yerine getirmen. Seçenekleri tam hatırlamıyorum ama öpsün sonrasında biraz daha biraz daha demen, en son rahatladığında yutuyor ise sorun yok, yutana kadar komutları yerine getirme gerekiyor.
Bilemeyiz ki kim var karşıda dimiDostum 18 yaşından küçüklerin zaten bu oyunu oynamaması lazım
Final verdi oyun bu da final bölümüBu en son sürüm mü
Betadaki oyunlar 2-4 hafta arasında betadan çıkıyor, tabi yöneticiye de bağlı bir durum bu. Daha erken de olabilir daha fazlada. Yayınlanma tarihine bak ona göre hesapla beta durumunu.Bedava olurmu oyun ne zamansa?