A
Aslan.12345
Kayıtlı Üye
Bufotoğraf stüdyosuna nasıl gidicez yardım edersen sevinirimGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Bufotoğraf stüdyosuna nasıl gidicez yardım edersen sevinirimGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Özel çeviri büyük ihtimalle olmaz ama çevirisi yapılacaktır tarih veremiyoruz.1.5.0 final sürüm ingilizce oalrak siteye verildi türkçesini ne zmn çıkar ve özel çeviri yapılır mı?
Bana kalırsa İngilizce final sürümünü indir, Türkçe olarak geldiğin yere kadar gelebilir kalan görevleri tamamlaya bilirsin. Türkçe 1.4 İngilizce 1.5 de bitiyor çok fazla fark yok arasında, İngilizce bitirebilirsin.1.5.0 final sürüm ingilizce oalrak siteye verildi türkçesini ne zmn çıkar ve özel çeviri yapılır mı?
Sabah Kapıdan gözetliyorum ama bölümü gecemiyorun yine başa geliyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
aynı şekilde kaldım. 20 gecedir yatağımda uyuyorum gelen giden yok.lola gece yatıgama gelmıyor ne yaptıysam olmadı
bu yuzden hıkaye tıkanıyor ve galerıde var oldugu halde grı olan sahnelere erısemıyorum
ne yapmam gerek
Oyunda bilgilendirici olmadığı içi gayet normal yapamaman. YAMİ MAOU GAMİNG adlı youtube hesabı bu oyunun ful sürümünün yapılışını çekip yayınlamış. Oyunu bitirmekte zorlanıyorsanız oraya gidip oynanış şeklini baştan sona izleyebilirsin. İyi Oyunlaraynı şekilde kaldım. 20 gecedir yatağımda uyuyorum gelen giden yok.
Lola nın odasında birşey var bulamadım yardımcı olur musunGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Kavga ederken, sol ve orta seçeneklerini seçin.Bu amcayı nasıl dövücez yardım edin
Temmuz ayı paketini aldığınız zaman o paket için paylaşılan tüm oyunlara erişebileceksiniz.Bu temmuz içerik ayı ne kadar sürecek bunu satın aldığımızda tüm vip oyunlar açılacak mi
Satin aldım. Peki belli bir kullanim suresi var mi sınırsız miTemmuz ayı paketini aldığınız zaman o paket için paylaşılan tüm oyunlara erişebileceksiniz.
İçerik ayı bitene kadar üyeliğiniz olacak ondan sonra herkese açılacağı için üyelik silinecektir.Satin aldım. Peki belli bir kullanim suresi var mi sınırsız mi
Annesinin odasına git sol tarafa git yatağın yastığın altında ki tüyü al sonra gece odaya gidip tüyü seç ayağına beline tıklaLola yi gece nasıl döndürebileceğimi söyleyebilir mi veya mia ya nasıl dersini verecem