M
Makaraty
Kayıtlı Üye
Lolanin burnuna tüyü değdiremiyorumGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Lolanin burnuna tüyü değdiremiyorumGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Alex usta yardım etttt.Yanılmıyorsam sen öğleden sonra odasında Lola'dan isteyeceksin, o da tamam gözlerini kapa diyecek sende resmini çekeceksin. Sanırım anladığım Lola'dan 2. resimi çekme yerindesiniz.
Bunun öncesinde yan görevleri tamamlaman gerekiyor. Bunun için okuduğu kitabı erotik kitap ile değiştirmen gerekiyor, kitabı değiştirdikten sonra akşam 20:00 de Lolanın odası kitli iken gözetlici ile kontrol et o esnada masturbasyon yapıyor olacak sende bunu kayıt edeceksin kamera ile. Ertesi gün telefondaki kayıdı Lolaya göster artık inkar edemezsin diyeceksin ve 2. blowjobu isteyeceksin o esnada resmini çekeceksin, bu resmi de Mia'ya göstereceksin. Gözetliyicinin yüksek olması lazım yani yükseltilmiş gözetliyici olması lazım yok ise satın alman gerekiyor, dediğim işlemi bununla yapman gerekiyor.Alex usta yardım etttt.
Dediğin yerdeyim 1 gündür her saati denedim Lola malını olmadı ha bire nasıl böyle dersin diyip odadan atıyor çok sinirimi bozdu kendi seçimimiz olsa yuzune bile bakmam da oyun zorunlu yapmış o yüzden orada kaldım ya ne güzel gidiyordum lütfen yardım et nasıl geçeceğim?
Türkçe mi ingilizce mi oynuyorsun oyunu? Şunun için soruyorum İngilizce oyun finali verdi ama türkçe hala güncellenmedi, oyunun buraya kadar olan kısmını bitirmiş olabilirsin. Hayır bitirmedim diyorsan öğleden sonra her hangi bir vakir salona git tv yi aç college dvdsini koy o esnama Mia gelecek. Eğer koyduğun dvd işe yaramadıysa diğer dvdyi koy Mia gelene kadar dvdyi bulmaya çalış.Sonrası kendiliğinden geliyor zatenUsta sağol bu dediklerini yapmıştım zatende bende şuan Mia tekrar foto istiyor Lolayı becerirken istiyor galiba
Şeytanda hatta Lola seni istiyor olabilir diyor ama Lolaya gidiyorum nasıl öyle dersin sapık felan diyor çıldıracam ya
Türkçe mi ingilizce mi oynuyorsun oyunu? Şunun için soruyorum İngilizce oyun finali verdi ama türkçe hala güncellenmedi, oyunun buraya kadar olan kısmını bitirmiş olabilirsin. Hayır bitirmedim diyorsan öğleden sonra her hangi bir vakir salona git tv yi aç college dvdsini koy o esnama Mia gelecek. Eğer koyduğun dvd işe yaramadıysa diğer dvdyi koy Mia gelene kadar dvdyi bulmaya çalış.Sonrası kendiliğinden geliyor zaten
Bekliyorum yoksa bana baştan başlatacaksın oyunuİngilizce tamam usta
Dediğini deneyip dönüş yapacağım hemen
Bekliyorum yoksa bana baştan başlatacaksın oyunu
Rica ederim iyi oyunlar, duş alıp öyle yat bu geceSağol kral adamsın sayende silme seviyesine gelecektim ki oyuna geri bağladın dvd yaptım oyun devam ediyor
Yalnız demesen varya hiç aklıma gelmezdi yok öğleden sonra gidecende dvd izleyecen hemde 3 de mi ne oldu her dvd'de de olmuyor
Bu arada ben Vanessayı annesi sanıyordum çok şaşırdım olanlara sayende oyuna tekrar bağlandım krall =)
Teşekkürler, her şey şimdi başlıyor gibi duruyorRica ederim iyi oyunlar, duş alıp öyle yat bu gece
spoiler vermek istemiyorum, keyfini çıkarTeşekkürler, her şey şimdi başlıyor gibi duruyor
Bencede bir duş almalıyım
Lola Banyodayken gözetle sonra lolaya teklif et.Bu seks fotoğrafı görevini geçebilen var mı ? daha önce gözü kapalı ve gözü açık 2 fotoğraf çekmiştim şimdi seks esnasında fotoğraf isteniyor kamera olayını nasıl ayarlıcam çözemedim
Dvd üzerinden giden bir sahneymiş sanırım bu salonda film izlerken önce mia ile sevişmen gerekiyormuş sonrasında lola ile kamerayla da gizlice mia çekicekmiş galiba bizi ama sorun şu mia geldi ama lola hangi saatte dvd açarsam açayım gelmiyor bir türlü salonaLola Banyodayken gözetle sonra lolaya teklif et.
Hatırlayamadım kusura bakma ama saat 4-5 gibi salonda olabilirDvd üzerinden giden bir sahneymiş sanırım bu salonda film izlerken önce mia ile sevişmen gerekiyormuş sonrasında lola ile kamerayla da gizlice mia çekicekmiş galiba bizi ama sorun şu mia geldi ama lola hangi saatte dvd açarsam açayım gelmiyor bir türlü salona
Eğer linkleri geçemiyorsanız bu bizden kaynaklı bir şey değil yine deReklam izlemek için link koyduğun için sağolasın admin