G23
Kayıtlı Üye
Boşluklarına yani tik aldığımız yer varya göbeğinin yanınaPeki kızın yatakta yüzünü donduruyoz tüyü ilk ayağına sirtuyoz ikinci neresine suruyoz
Boşluklarına yani tik aldığımız yer varya göbeğinin yanınaPeki kızın yatakta yüzünü donduruyoz tüyü ilk ayağına sirtuyoz ikinci neresine suruyoz
Kapağı nasıl yapıştırıyoruz bıçak ve yapistiriciya ihtiyacınız var diyo aldım ikisinide ondan sonra ne yapacağızGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Çantayı tıkla orada envanterlerin çıkıyorya, bıçağın üstünde basılı tut kitabın üstüne sürükle bırak ( bilgisayarda dosya taşırken yapıyor gibi ) kapağı sökmüş oluyorsun bıçak ile sonra söktüğün kapağın üstüne yapıştırıcıyı aynı şekilde sürükle bırak sonrada kapağı erotik dergi almış olman lazım o kadının odasından Venessa sanırım adı, yapıştırdığın kapağıda erotik derginin üstüne bırak. En sonda da Lola'dan aldığın kitabı aynı yerine bırak işlem tamam.Kapağı nasıl yapıştırıyoruz bıçak ve yapistiriciya ihtiyacınız var diyo aldım ikisinide ondan sonra ne yapacağız
Daha önce aldığım envanterlerde olabilir. Uzun batarya gibi olacak. Gözetleyiciye sürükle bırak. Sonra akşam tekrar git. O kayıt ederAcaba lola sabahları odasında ne yapıyor görevinde takıldım ( galiba gözetleyici yükseltmem gerek ama markette cıkmıyo) bilen birisi var mı
Teşekkür ederim bide fotoğraf işi aldık fotoğraf stüdyosuna git diyo o nasıl oluyoÇantayı tıkla orada envanterlerin çıkıyorya, bıçağın üstünde basılı tut kitabın üstüne sürükle bırak ( bilgisayarda dosya taşırken yapıyor gibi ) kapağı sökmüş oluyorsun bıçak ile sonra söktüğün kapağın üstüne yapıştırıcıyı aynı şekilde sürükle bırak sonrada kapağı erotik dergi almış olman lazım o kadının odasından Venessa sanırım adı, yapıştırdığın kapağıda erotik derginin üstüne bırak. En sonda da Lola'dan aldığın kitabı aynı yerine bırak işlem tamam.
Teşekkür ederim bide fotoğraf işi aldık fotoğraf stüdyosuna git diyo o nasıl oluyo
Evde dolaş insanlarla konuş diyor orada bitiyor.Agalar oyun şuanlık nerde bitiyor?
Soru işareti yerine tıklayınca şeytan sana söylüyor. Oyun burada bitmiştir. Güncelleme yi bekleyin derAgalar oyun şuanlık nerde bitiyor?
Yanılmıyorsam sen öğleden sonra odasında Lola'dan isteyeceksin, o da tamam gözlerini kapa diyecek sende resmini çekeceksin. Sanırım anladığım Lola'dan 2. resimi çekme yerindesiniz.2. blowjob nasıl yapılıyor gece gene odasına gidiyorum ne güzel uyuyor diyor sonra geri uzaklaşıyor yataktan nasıl yapacağım yardım eder misiniz
Oyunların kralı en iyisi Being a DIK. Başka söze gerek yokbu yapıda baska oyun onersii olan varmı
Merhaba, ilk önce boşalma değilde rahatlıyor diyelim ( belki yaşı tutmayanlar vardır ) Orada senin yapman gereken komutlara uymak, en derine değilde sırasıyla komutları yerine getirmen. Seçenekleri tam hatırlamıyorum ama öpsün sonrasında biraz daha biraz daha demen, en son rahatladığında yutuyor ise sorun yok, yutana kadar komutları yerine getirme gerekiyor.Doktor eve gelince ne yapmam lazım bodruma inince ağzına boşalıyor ve oyun bitiyor hala yapamadım yardımcı olur musunuz ?
En derine en derine diyip boşalacak. Yutmasını sağlaDoktor eve gelince ne yapmam lazım bodruma inince ağzına boşalıyor ve oyun bitiyor hala yapamadım yardımcı olur musunuz ?