Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
o zaman boşuna bekledik desene :D
Sanırım samimi olmak ile alakalı bir durum vardır.Bazı yapımcılar gerek iş yükü, gerekse hayat şartlarından dolayı güncellemeleri yetiştirmek için kısa tutabilir.Bazıları ise sadece sömürmek için bunu yapar.Mesela bir yapımcı final bölüm demesine rağmen her ay güncelleme çıkaracağını söylüyor.Bu güncellemeleri daha kısa tutup daha çok kazanma amacı güdebilir.Bazıları ise hazırladığı güncellemeye rağmen müşteri sayısının artmasını bekliyordur.Yani durum işte buna benzer; ya samimi olur ya da sadece kazanma amacını benimsemiştir.İnsanlar bu düşüncede oldukları için yadırgayamayız.Sonuçta dünyada kurulan sistem toplumu sömürmek ve para kazanma zorunluluğudur.;):giggle:

B

bora1956

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
teşekkür ederim giriş yapmama rağmen link yerlerinde giriş yap kayıt ol yazıyor çözmedim gitti. diğer bazı oyunlarda direk link görünüyor ondan sormuştum

schulz

schulz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Betadan çıkma süresi hangi etkenlere göre değişiyo hatalar buglar çeviri gibi mi baika şeylerde var mı

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Betadan çıkma süresi hangi etkenlere göre değişiyo hatalar buglar çeviri gibi mi baika şeylerde var mı
Oyunun büyüklüğü, çevirisinin ne kadar olduğu, çıkan hatalar ve bu tarz etkenler süreyi uzatabiliyor.

S

Selop

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hikayesi biraz garip olsa da başlangıcını çok iyiydi. Hafif bulmaca ve mini oyunlarla oyun kendi heyecanını kesinlikle koruyor. Tavsiye ederim :D

J

justinyen

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Lola ile seks fotosu kısmında kaldım ipucunda daha zevkli hale getir ve fotoğraf çek tarzı bir şey diyor ama bulamadım çözümü bitiren arkadaşlar yardımcı olabilir mi

M

MetonBey

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kanka ben de orada takılmıştır ama olay esnasında ekrana her tıkladığında sağ üst köşeye bak içine sokarken telefon çıkıyo telefonu aç hallet

gebertirix

gebertirix

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Maskeyi bulamadım odamdaki dolapta değil.

Üst Alt