CumaLee
Kayıtlı Üye
Yatağın yanındaki dolaptan eşyalarınızı alınız ondan sonra pencereye tıklayın.Hastaneden nasıl kacıyoruz?
Yatağın yanındaki dolaptan eşyalarınızı alınız ondan sonra pencereye tıklayın.Hastaneden nasıl kacıyoruz?
doktor bölümünü nasıl geçicem doktoru bekle diyo ama 3.gün deyim ve hala doktor falan yok acil yardımGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Kadınların bazı sahnelerde kıyafetlerine tıklayın o şekilde puan kasacaksınız dolunca gelecek doktor.doktor bölümünü nasıl geçicem doktoru bekle diyo ama 3.gün deyim ve hala doktor falan yok acil yardım
Evet var doktoru eve çağırıyorum içine tohumu ekmek lazım beni polise teslim etmemesi için ama ağzına bosaltmiyor tohumlarıGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Doktoru cagirdigimda tohumları ağzına boşalt diyor seni polise teslim etmesin diye ama ağzına almıyor dölü tutmayınca polise teslim ediyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Akşam 20.00da bakmayı deneyiniz.Bu bölümü sabah bakıyorum yine. Aynısı yazıyor
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Burada ne yapmamız gerek bilen var mı ?
Nasıl indiriyozGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
• Linke tıklayın.Nasıl indiriyoz
Dustum slm ya şu kola nın tüy ile burnuna nasıl dukunuyorsun baba bir saattir yapamadımGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Önce beline sonra ayağına tıklayınız.Dustum slm ya şu kola nın tüy ile burnuna nasıl dukunuyorsun baba bir saattir yapamadım
yok hocam olmuyor zaten önce ilk ayağına yapmamız gerekiyor ağzına vermemiz gerektiğinde tepki yokÖnce beline sonra ayağına tıklayınız.
mağazada başka parça yok o yüzden görüntüleyiciyi güncelleyemiyorumMerhaba,
Bu en son güncellemedir; ''Vanessa'' ve ''Mia'' arasında olan bir iki görevden oluşuyor. Bir de ''Bella'' ile fotoğraf çekimi var.
''Lola'' banyoda yıkanırken dikizlemelisiniz, sizi yakalamasına izin veriniz.
''Lola'' Önce ayağına sonra beline temas edin.
Envanteriniz de dikizleme cihazı var.Yoksa mağazadan satın alınız. ''Lola'' odasına kapandığında dikizleme cihanızı alın ve kapıya tıklayın.Ardından cihazı mağazadan güncelleyin ve tekrar aynı şeyleri yapınız.Görev tamamlanacaktır.
''Vanesssa'' odasında yatağının sol tarafında ki yastığın arkasındadır.Odanın soluna tıklayınız.