Hadi yeni güncelleme gelsin yaa tam en heyecanlı yerinde kaldı bu kadar güzel bil oyun olamaz en kısa sürede bi 3 5 gb lık güncelleme gelsin valla oynarım hiç bitsin istemiyorum çoksel olmışşş
Tüyü Lola'nın önce ayağına sonra beline dokundurun.Tüyü aldıktan sonra ne yapacağım lütfen yardım
Akşam 20.00da odasının kapısından bakınız.lola sabahları odasında ne yapıyor öğrenmem lazım görevini geçemiyorum yardım edebilecek varmı
akşam baktım fakat yine aynı ipucunu veriyorAkşam 20.00da odasının kapısından bakınız.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.akşam baktım fakat yine aynı ipucunu veriyor
Kayıtlı olmama rağmen oyunu indirme seçeneği açılmıyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Oyun şu anda betada olduğu için.Kayıtlı olmama rağmen oyunu indirme seçeneği açılmıyor
Peki fakat haftanın popüler oyunlarında da aynı şeyle karşılaşmaktayım neredeyse hepsindeOyun şu anda betada olduğu için.
Sayfayı yenileyip tekrar deneyiniz.Peki fakat haftanın popüler oyunlarında da aynı şeyle karşılaşmaktayım neredeyse hepsinde
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın şu oyuna benzer onerebilecegin bir oyun var mı?
ben mi yanlış yükledim acaba bir bilgisi olan varmıoyun güncellenmiş ancak çok kısa 15 dk sürdü
Merhaba,oyun güncellenmiş ancak çok kısa 15 dk sürdü
o zaman boşuna bekledik deseneMerhaba,
Herhangi bir sorun yok, bu güncelleme sadece, ''Vanessa'' ve ''Mia'' arasında olan bir iki görevden oluşuyordu. Bir de ''Bella'' ile fotoğraf çekimi vardı.