2
242melih
Kayıtlı Üye
Kargomuzu teslim alırken mutfaktan bıçak al diyor bulamadım daGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Kargomuzu teslim alırken mutfaktan bıçak al diyor bulamadım daGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Adaaam sağolasınİlk önce lola kitap okurken göz işaretine baş ne okuduğunu sor. daha sonra vanessanın odasının çekmecesinden kitabı al. İnternetten yapıştırıcı, gözetleme gir kapının arkasını izlemek için bir şey var onu al. Bıçak ile lolanın kitabının kapağını kes yapistiriciyla diğer kiteba yapıştır. Kitabı sonra masasının yanında bir yer var oraya koş saat 22 gibi kapısının arkasını izle. Sonra lola ile konuş. Sonra martetten kaydetmek için bir alet gelecek onu al. Sonra 22 gibi yine izle sonra konuş bu kadar
Yatağın yanındaki dolaptan eşyalarınızı alınız envanterden tornavidayı seçip pencereye tıklayınız.Hastaneden nasıl kaçıyoruz bir türlü çözemedim
laptop şifresi giriyorum vanessa kabul etmiyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Vanessa karakterine isim koyduysanız o ismi giriniz o da olmazsa Kadın yazınız.laptop şifresi giriyorum vanessa kabul etmiyor
Kardeşim ilk bolum cami kıramadım ben de sildim.kapidan çıkıyorum yakalaniyor. Cami deniyorum kıramGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Yatağın yanındaki dolaptan eşyalarınızı alıp çıkabiliyorsunuz.Kardeşim ilk bolum cami kıramadım ben de sildim.kapidan çıkıyorum yakalaniyor. Cami deniyorum kıram
Salonun kenarında sandalye gibi bir şeyin altında olması lazım.Vanessa ya vuran adamın eşyası nereye düşüyor bulamadım
Sanırsam Lola'ya banyodayken yakalanmanız gerekiyor eğer olmazsa Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Lolanin seks fotografini nasıl cekecez
Bunu hallettim ama şeyi anlamadım. İpucunda vanessanın odasını kontrol et diyor bir şey bulamıyorumLola yı gece gizlice izledim sonra ne yapacağımı bulamadım lütfen yardım
Çekmeceleri kontrol ettiniz mi?Bunu hallettim ama şeyi anlamadım. İpucunda vanessanın odasını kontrol et diyor bir şey bulamıyorum
Dergiyi mi alma mı istiyor öyleyse ben dergiyi almıştım ama hâlâ onu diyorÇekmeceleri kontrol ettiniz mi?
Ya kitap ya da oyuncak vardı hatırlamıyorum pek.Dergiyi mi alma mı istiyor öyleyse ben dergiyi almıştım ama hâlâ onu diyor