CumaLee
Kayıtlı Üye
Kadınların eşyalarında tıklanacak yerler çıkıyor oralara tıklayarak doldurabilirsiniz.Knk bu yeni sürümde doktor şey diyo enerjini topla diye ne yapcaz
Kadınların eşyalarında tıklanacak yerler çıkıyor oralara tıklayarak doldurabilirsiniz.Knk bu yeni sürümde doktor şey diyo enerjini topla diye ne yapcaz
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.yardım edebilirmisiniz acaba oyunda göğüsleri gör ve doktoru bekle görevinde kaldım bi şeklide ilerleyemiyorum doktor ne zaman gelicek ve göğüsleri gör görevini nerede yapabilirim acaba ?
ya dostum bizim su lolayi dikizleme olayi nasil oluyot yardim ede bilirmisin?Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
sonra burnu ve kulagına yapıyorum ama olmuyor yardım plasseeeVanessa nın odasından tüy bulup lolanın ayağına sürtücen o şekilde dönüyor
Borababa
RAR dan nasıl çıkaracağım ?Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Yeni sürüm de oyun doktordan sonra mı bitiyo
Bu yeni sürüm mü
Merhaba,Yeni sürümde tam olarak ne eklendi neler düzeltildi
''Lola'' banyoda yıkanırken dikizlemelisiniz, sizi yakalamasına izin veriniz.ya dostum bizim su lolayi dikizleme olayi nasil oluyot yardim ede bilirmisin?
''Lola'' Önce ayağına sonra beline temas edin.lola uyurken tüy ike ilkte ayagınına tüy ile degdiriyorum aama sonra burnu ve kulagına diyor yapıyorum ama bir türlü olmuyor acilll cevap plasseeeeee
Envanteriniz de dikizleme cihazı var.Yoksa mağazadan satın alınız. ''Lola'' odasına kapandığında dikizleme cihanızı alın ve kapıya tıklayın.Ardından cihazı mağazadan güncelleyin ve tekrar aynı şeyleri yapınız.Görev tamamlanacaktır.Şundan sonra ne yapacağız ya yapıyorum lola sabah kıyafetini değiştiriyor herhangi bişey olmuyor lolaya senin ne yaptığını biliyorum da dedim
''Vanesssa'' odasında yatağının sol tarafında ki yastığın arkasındadır.Odanın soluna tıklayınız.Arkadaşlar bu tüy tam olarak nerede biri detaylı yazabilir mi yatağın yastığın heryerine tıkladım ama yok
Oyuna nasıl giriyoruzGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Kanka hastanede camı karamıyorumGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Yatağın yanındaki dolaptan eşyalarınızı alınız ondan sonra olacaktır.Kanka hastanede camı karamıyorum
Daha çıkmadı.Yeni bölüm var mı
Hastaneden nasıl kacıyoruz?Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın