Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
R

rrord

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yardım edebilirmisiniz acaba oyunda göğüsleri gör ve doktoru bekle görevinde kaldım bi şeklide ilerleyemiyorum doktor ne zaman gelicek ve göğüsleri gör görevini nerede yapabilirim acaba ?

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
yardım edebilirmisiniz acaba oyunda göğüsleri gör ve doktoru bekle görevinde kaldım bi şeklide ilerleyemiyorum doktor ne zaman gelicek ve göğüsleri gör görevini nerede yapabilirim acaba ?
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.

İ

İsik_ali

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni sürüm de oyun doktordan sonra mı bitiyo

schulz

schulz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni sürümde tam olarak ne eklendi neler düzeltildi

C

Crazy11610

Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
Sonraki güncelleme ne zaman bilgisi olan var mı??

Y

YASAW

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
lola uyurken tüy ike ilkte ayagınına tüy ile degdiriyorum aama sonra burnu ve kulagına diyor yapıyorum ama bir türlü olmuyor acilll cevap plasseeeeee

krall11

krall11

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şundan sonra ne yapacağız ya yapıyorum lola sabah kıyafetini değiştiriyor herhangi bişey olmuyor lolaya senin ne yaptığını biliyorum da dedim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210322-031609.png
    Screenshot_20210322-031609.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 53
V

Vefa5461

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar bu tüy tam olarak nerede biri detaylı yazabilir mi yatağın yastığın heryerine tıkladım ama yok

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1$
Yeni sürüm de oyun doktordan sonra mı bitiyo
Bu yeni sürüm mü
Yeni sürümde tam olarak ne eklendi neler düzeltildi
Merhaba,
Bu en son güncellemedir; ''Vanessa'' ve ''Mia'' arasında olan bir iki görevden oluşuyor. Bir de ''Bella'' ile fotoğraf çekimi var.
ya dostum bizim su lolayi dikizleme olayi nasil oluyot yardim ede bilirmisin?
''Lola'' banyoda yıkanırken dikizlemelisiniz, sizi yakalamasına izin veriniz.
lola uyurken tüy ike ilkte ayagınına tüy ile degdiriyorum aama sonra burnu ve kulagına diyor yapıyorum ama bir türlü olmuyor acilll cevap plasseeeeee
''Lola'' Önce ayağına sonra beline temas edin.
Şundan sonra ne yapacağız ya yapıyorum lola sabah kıyafetini değiştiriyor herhangi bişey olmuyor lolaya senin ne yaptığını biliyorum da dedim
Envanteriniz de dikizleme cihazı var.Yoksa mağazadan satın alınız. ''Lola'' odasına kapandığında dikizleme cihanızı alın ve kapıya tıklayın.Ardından cihazı mağazadan güncelleyin ve tekrar aynı şeyleri yapınız.Görev tamamlanacaktır.
Arkadaşlar bu tüy tam olarak nerede biri detaylı yazabilir mi yatağın yastığın heryerine tıkladım ama yok
''Vanesssa'' odasında yatağının sol tarafında ki yastığın arkasındadır.Odanın soluna tıklayınız.

Üst Alt