Net bir tarih veremiyoruz.çeviri ne zaman biter bilen var mı ?
Aga kötü adamı dövdüm sonra bilgiye tıkladığım da yerde yatan adamdan salonda bir şeyler çıkmış olabilir diyor orayı nasıl yapacağım salona gidiyorum bir şey yokGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Salonda merdivenlere doğru bak soldaki masanın altında telefon varAga kötü adamı dövdüm sonra bilgiye tıkladığım da yerde yatan adamdan salonda bir şeyler çıkmış olabilir diyor orayı nasıl yapacağım salona gidiyorum bir şey yok
Hastanedeki pencereden bir türlü çıkamadımEkli dosyayı görüntüle 4407
GENEL BAKIŞ
Ana karakter hafıza kaybı yaşayıp, hastanede gözlerini açıyor. O sadece geçmiş yaşamının bazı parçalarını hatırlıyor ve hafıza kaybı yaşamasına sebep olan kazanın nasıl gerçekleştiğini bilmiyor. Yaşananların nelere sebebiyet vereceği ise bilinmiyor.
Paylaşılan Tarih: 18.12.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.2.0 Ekstra
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.36 GB
Oyun Boyutu APK: 344 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
Male Protagonist, 3DCG, Animated, Big tits, Big ass, Oral sex, Paranormal, Voyeurism, Mobile game, MILF, Religion, Monster girl
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Girl House oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3780 Ekli dosyayı görüntüle 3781 Ekli dosyayı görüntüle 3782 Ekli dosyayı görüntüle 3783 Ekli dosyayı görüntüle 3784
Yatağın yanındaki dolaptan eşyalarınızı alınız bulduğunuz tornavidayı envanterfen seçiniz sonra pencereye tıklayınız.Hastanedeki pencereden bir türlü çıkamadım
Net bir tarih yok.Yeni bölüm ne zaman çıkacak bilginiz varmi
Oyundan kaynaklı bir hata. Yapabileceğiniz bir şey yok.Oyunda geri alma tuşu iptal oldu ne yapabilirim bilen varmı ?
Önce ayaklarına sonra beline tıklayın.Arkadaşlar ben tüyü buldum ama kolayı nasıl gidikliyacagimi bulamadım yardım ederseniz mutlu olurum
Teşekkür ederim onları yapmıştım zaten ama tornavida envanterdebn çıkmamıştı oyunu yeniden başlatarak çözdümYatağın yanındaki dolaptan eşyalarınızı alınız bulduğunuz tornavidayı envanterfen seçiniz sonra pencereye tıklayınız.
rüya gördüğümüz yerden sonra telefona bakiyorum ama bisey yok orda ne yapicam
Knk bu lolayı rötgenlicez ve onun haberi olcakmış nasılGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
''Lola'' Banyodayken onu izlemelisiniz. Bırakın sizi yakalasın, o zaman görev tamamlanacaktır.Knk bu lolayı rötgenlicez ve onun haberi olcakmış nasıl
İlk önce lola kitap okurken göz işaretine baş ne okuduğunu sor. daha sonra vanessanın odasının çekmecesinden kitabı al. İnternetten yapıştırıcı, gözetleme gir kapının arkasını izlemek için bir şey var onu al. Bıçak ile lolanın kitabının kapağını kes yapistiriciyla diğer kiteba yapıştır. Kitabı sonra masasının yanında bir yer var oraya koş saat 22 gibi kapısının arkasını izle. Sonra lola ile konuş. Sonra martetten kaydetmek için bir alet gelecek onu al. Sonra 22 gibi yine izle sonra konuş bu kadarGece ilginç bir rüya görebilirsin diyor görmüyorum orada kaldım bir de telefondaki görevlere bak diyor blowjob fotoğrafı 2 var onu nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz