![Silence](/data/avatars/m/0/13.jpg?1644437911)
Rica ederim.Teşekkürler
Son Konular
Rica ederim.Teşekkürler
Yapımcı kısa bir güncelleme getirdi.Bu oyuna hiç guncelleme gelmemiş sanki
Yapay zekalar translate çevirisinin düzenlenmiş halidir Türkçe çeviri ise bizzat çevirmenler tarafından çevrilmiştir.Eee ben sitede yeniyim ve Türkçe oyunlar ve Türkçe yapay zeka oyunları kısımları var ve ikisinin farkını anlamadım beni bı aydınlatır mısınız
Görevi söyler misin? (ipucuyu değil)acaba lola kapının arkasında ne yapıyor kısmında ne yapmamız gerekiyor
usta telefonda ilk bölümde tornavida kullanamıyorum odadan çıkamadım yardımcı olur musunjzEkli dosyayı görüntüle 4407
GENEL BAKIŞ
Ana karakter hafıza kaybı yaşayıp, hastanede gözlerini açıyor. O sadece geçmiş yaşamının bazı parçalarını hatırlıyor ve hafıza kaybı yaşamasına sebep olan kazanın nasıl gerçekleştiğini bilmiyor. Yaşananların nelere sebebiyet vereceği ise bilinmiyor.
Paylaşılan Tarih: 18.12.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.2.0 Ekstra
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.36 GB
Oyun Boyutu APK: 344 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
Male Protagonist, 3DCG, Animated, Big tits, Big ass, Oral sex, Paranormal, Voyeurism, Mobile game, MILF, Religion, Monster girl
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Girl House oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3780 Ekli dosyayı görüntüle 3781 Ekli dosyayı görüntüle 3782 Ekli dosyayı görüntüle 3783 Ekli dosyayı görüntüle 3784
Yanına gidiniz genelde mutfakta oluyor farklı saatlerde görmeye gidin.vanessayı 9.30 da gördün bir daha görmede fayda var diyor ne yapmam lazım
Saol kral adamsınYapay zekalar translate çevirisinin düzenlenmiş halidir Türkçe çeviri ise bizzat çevirmenler tarafından çevrilmiştir.
Rica ederim.Saol kral adamsın
deniyorum olmuyor. duştan çıkarken gördün mü bir daha bakmaya değer diyor 9.30 da. ama sonrasında ne konuşma çıkıyor ne bir şey. odası da kilitli takıldım burdaYanına gidiniz genelde mutfakta oluyor farklı saatlerde görmeye gidin.
hallettimdeniyorum olmuyor. duştan çıkarken gördün mü bir daha bakmaya değer diyor 9.30 da. ama sonrasında ne konuşma çıkıyor ne bir şey. odası da kilitli takıldım burda
Tamamdır buldum ve oyun bittidiğer tüm görevler bitti galiba ipucuna tıklıyorum ingilizce telefondan görevlere bak diyor bakıyorum sadece Lola fahişe olmalı var bir de Lola'ı röntgenle diyor Lola fahişe olmalı zaten kimse de olmuyor ama Lola'ı röntgenle nasıl yapılıyor göreve tıkladığım zaman Lola bakarken senin onu izlediğini farkında olsun diyor nasıl yapılacağını anlatırsanız sevinirim.
nasıl buldun reis bende en son rüya da falan kaldım uyuyunca rüyalar görüceksin ama bir kaç kere dene diyo. İngilizce diyo tabi nasıl yaptın bi yardımcı olsaydınTamamdır buldum ve oyun bitti![]()
Lola sabah vakti duşa giriyor saat kaç gibi giriyor bilmiyorum 9.30 olabilir belki Lola'ı duştayken dikizleyince görev bitiyor.nasıl buldun reis bende en son rüya da falan kaldım uyuyunca rüyalar görüceksin ama bir kaç kere dene diyo. İngilizce diyo tabi nasıl yaptın bi yardımcı olsaydın
Ouun ilerlemiyoki kızı silebilirsin diyokız tipim değilsin diyoGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()