Son Konular
Knk kadın yatak odasnda bir şeyler olabilir diyor ama yok nasıl yapicazGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Knk sehpanın altında telefon var kapının girişinde ki yerde yerdeBende ipucunda salonda adamdan birşeyler düşmüş olabilir Dior ama salona gidince ne yapmam lazim
Knk baktım ama sonrasi oka basıyorum hâlâ aynı görevi söylüyorbunun gibi bir şey mi söylüyor ; lola sabahları kapının arkasında ne yapıyor ? eğer bu şekilde bir şey söylüyorsa akşam saat 20.00 da kapı deliğinden cihazla bakman gerekiyor.
Vanessalaptop sifresi ne bilen varmi
Nasıl ya yardim edinTamamdır buldum ve oyun bitti![]()
Nerde kaldın knkNasıl ya yardim edin
Knk ztn oyunun son görevinde lola ile birlikte oluyorsun sonra bitiyor fahise olma görevini bı sonraki güncellemede gelicek bu sürüm de olmuyorEn son gorevde lola fahise olmali gorevi
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Super guclu yapistirici al ve gunes kremi al ikisini karistirip sarisin kadin guneslenirken ona sur sonra sudyenini cikartmaninisticek sirtindaki heryere kalcalarina ve bacaklarina sureceksin sudyeni cikarinca onunu donucek sonra kremi goguslerine sur sana tokat atmak isticek ama kalkamicak sonrasi malum zatenKıza dersini ver görevi nasıl geçiliyor
15 dk denedim bulamadım sinirlendim kapattımusta telefonda ilk bölümde tornavida kullanamıyorum odadan çıkamadım yardımcı olur musunjz
Adamın düştüğü yerden yer mi tablo var altında sehpalara varKnk sehpanın altında telefon var kapının girişinde ki yerde yerde
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()