![CumaLee](/data/avatars/m/0/68.jpg?1630934328)
CumaLee
Kayıtlı Üye
Evin girişine bakınız telefon bulacaksınız sanırım masanın altındaydı.Adam kadını dovdulten sonra salonda birşeyler düşmüş mu bakın dedi ama nereye bakicam
Son Konular
Evin girişine bakınız telefon bulacaksınız sanırım masanın altındaydı.Adam kadını dovdulten sonra salonda birşeyler düşmüş mu bakın dedi ama nereye bakicam
Lola nin ikinci resmini nasıl çekiyoruz bide bı yerden sonra sürekli uyu rüya gorrusun diyo uyuyorsun bişey yokGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
20.00da odasina gitmen gerek o yatakta kitap okurken onu izle sonrasinda ne okuyorsun diye sorLola nin ikinci resmini nasıl çekiyoruz bide bı yerden sonra sürekli uyu rüya gorrusun diyo uyuyorsun bişey yok
Oda da ki komidinin içinde tornavida ve kiyafetler var tornivadi envanterden seçip camın alt tarafına tıklaaga ben başlangıçta takıldım camı nasıl kırcaz
Kız odasında değilken odasına bakın. Orada masanın üzerinde ödevi olacak.bu bölümü nasıl geçebilirim?Ekli dosyayı görüntüle 5925
Tüyü ilk ayağına, sonra beline dokundurun.Küçük kızı nasıl ceviricem
peki bir tane kız var ondan intikam nasıl alabilirim anlamadım yaKız odasında değilken odasına bakın. Orada masanın üzerinde ödevi olacak.
Güneş kremi ile tutkalı bulup birleştirin. Ondan sonra kız havuzdayken ona güneş kremi sürmeyi teklif edin. Gerisi gelir.peki bir tane kız var ondan intikam nasıl alabilirim anlamadım ya
sag ol ılgın için birde ben o ödevi bulamadım hangi kız isim verir misinizGüneş kremi ile tutkalı bulup birleştirin. Ondan sonra kız havuzdayken ona güneş kremi sürmeyi teklif edin. Gerisi gelir.
Lola'nın odasında. Örgülü olan kız.sag ol ılgın için birde ben o ödevi bulamadım hangi kız isim verir misiniz
Telefondan doktora hazırım diye mesaj atın.doktoru main hall da bekliyor diyor bekliyom zaman geçiriyorum ne gelen var ne giden yardım edebilecek var mı
Mevcut sürümünü silip yenisini yüklemeniz yeterlidir.Save dosyalarını otomatik algılayacaktır.OYUNU NASIL GÜNCELLİYECEĞİZ
MOBİLDEN YAZIYORUM
Tamamdır hallettimLaptop şifresine vanessa yazıyorum yalnış şifre diyor. Şifre nedir