Son Konular
Yapımcı hala daha eklememiş Lola ile ilgili şeyleri.son sürümü indirdim ama görevler aynı bir değişiklik yok hala lola fahişe olmalı adlı görev var o da bu versiyonda tamamlanamaz diyor birde melek şeytan onlar ingilizce
diğer karakterlerlede de ilerleme yok amaYapımcı hala daha eklememiş Lola ile ilgili şeyleri.
Güncellemeleri yapımcı oluşturuyor benim elimde olan bir şey değil maalesef oyuna sahne ekliyemiyorum.diğer karakterlerlede de ilerleme yok ama
Benim lolayı fahişe etme görevine bu sürümde yapamazsın dioGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Biliyorum cinsellik çubuğunu dolduruyoruz doktor geliyor büyü yapıyorlar işin sonunda yine polis geliyorCinsellik çubuğunu doldurmayı deneyiniz.
Kısa bir güncelleme yapmış yapımcı.Admin yeni güncelle ortalama kaç saat ekledi oyuna? Arkadaşlar yeni bir şey yok yazmışlar
Aynı sıkıntıya bende maruz kaldım linke tıklayınca alakasız bir siteye gönderiyorReklam geçmede takılıyorum ben devam etmek icin tıklayın diyor tikliyorum yeni bi sayfaya atıyor.link geçmek için orayı sa geç siyorum saçma sapan sitelere atıyor indirme bağlantısi a atmıyor
• Linke tıklayın.Aynı sıkıntıya bende maruz kaldım linke tıklayınca alakasız bir siteye gönderiyor
Yani oyon orda bitiyormuHer karakterin bir olay dizisi var o dizinin sonuna geldiğinde bu yazı ile karşılaşırsın. Oyuna yeni güncelleme geldiğinde kaldığın yerden devam edebilirsin. Bu hata değildir.
O kadının adını ne koyduysanız şifre o oluyor. Koyduğunuz isim olmuyor ise sonuna boşluk bırakıp girmeyi deneyin.Pc sifre Vanessa olmuyor yardım lutfen
acaba lola kapının arkasında ne yapıyor kısmında ne yapmamız gerekiyorGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Yatağın yanındaki çekmeceden Tornavida alıp çantadan seçin, ardından Tornavida seçili iken pencereye tıklayın.Hastaneden kaçarken camı nasıl açıyoruz
TeşekkürlerYatağın yanındaki çekmeceden Tornavida alıp çantadan seçin, ardından Tornavida seçili iken pencereye tıklayın.