Son Konular
Ben mobil oynuyorum tornavida seçemiyorum sebebi nedirGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Birkaç kere dokunmayı dene.Ben mobil oynuyorum tornavida seçemiyorum sebebi nedir
Yğa bu doktor tekrar geldiğinde onu hipnotize ediyoruz ama hiç birşey olmuyor bitiyo orda bi çözümü varmıGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Cinsellik çubuğunu doldurmayı deneyiniz.Yğa bu doktor tekrar geldiğinde onu hipnotize ediyoruz ama hiç birşey olmuyor bitiyo orda bi çözümü varmı
Vanessa. Veya o kadının adını ne koyduysanız şifre o oluyor.Ya bu leptopun şifresi nedir acaba ?
Laptop bulun diyor her yere baktım ama birsey bulamadımGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Kral laptob şifresi neGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Vick in odasına bak. Orada olmayacak ama başka birşey bulacaksınGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın![]()
Vanessa'dan bahsettiğini düşünüyorum, yatağın sol tarafındaki çekmeceliğe tıkla tüy varVick in odasına bak. Orada olmayacak ama başka birşey bulacaksın
Ne yapmam gerekiyor odaya o yokken bakıyorum dokunuyorum bişey bulamadım henüz
Ayak tabanina ve beline doğru tıklakulağına tüyü değdiriyorum ama hep aynı şeyi diyor yanlış birşey mi yapıyorum aceba bilen varmı?
Ekli dosyayı görüntüle 5780
Sanırım telefonla konuşuyordu mutfağa gidip zamanı ilerletKadın tüm gün mutfakta napti öğren diyor anlamadım birisi soylermi acaba
Çeviri hatası olmuş sanırım orada. Akşam 20.00da odasina git yatakta kitap okurken göz'e tıkla, aleti mağazadan satın alacaksınHocam kızıl saçlı ufak( loli karakter her sabah kapının arkasında ne yapıyor mu aletle çözebilirim) diyor ana karakterin şeytanı alet ne burda