B
baylaz61
Kayıtlı Üye
Saati yok diye biliyorum televizyonun altinda çekmecede buldum ben sonra bodrumda batarya buldum ikisini birleştirdim.laptopu saat kaçta bulucam
Son Konular
Saati yok diye biliyorum televizyonun altinda çekmecede buldum ben sonra bodrumda batarya buldum ikisini birleştirdim.laptopu saat kaçta bulucam
Kankam banyo yaptigi sirada gitceksin izliceksin ama direk ayrilma birak yandaki bar dolsun seni görsünAilenin en küçük kızını röntgenlemem lazim bunu ama onu izlediğimi bilmesi lazım bu görevi yapamadım bilen var mı?
Twits of my life sonu yok dimi admin tek seri miİlk görev var göğüsleri gör diye kız parayı arttırıyor göstermek için ne yapmam lazım
19:30 da lolanin odasina gir. Zaten direkt ne yaptigini biliyorum vs diye sohbet basliyor lola da ispatlayamazsin once ispatlaman gerekiyor diyecek sen o anda gorev açılıyor. Telefondan magzaya girip cihaz gelisirici var video kayit icin onu alacaksin. Sonra envanterde cihaz gelisiriciyi gozetleme cihazinin uzerine surukle birak birlesecek. 1 gün sonra saat 22:00 ya da 22:30 da kapi kilitliyken lolayi gözetle kayit tusu cikacak ona bas 4 5 saniye kayit ettikten sonra durdur. Bir gun sonra yine 19:30 da lola kitap okurken yanina git konus videoyu gosteriyor. Sonrada sana ne yapmak istedigini soruyor. Konuyu bu sekilde ilerlet istersen seks yapabilirsin bir gun sonrakanka nasıl geçiyoruz burayı?
edit: hallettim
Ayagina sonra sola donecek tam döndürmek icin beline dokun. Seçeneklerden gizli tuşları göstere tikladigin zaman takildigin yerde gizli tuş sana saydam bir daire şeklinde ya da kare şeklinde gösteriyortuyle nereye tiklyioz
Yapistirici sipariş et krem le birlestir ögleden sonra bahcede havuz basinda oluyor masaj yap sonra becersarışın kızdan nasıl intikam alınıyor birde ona yardım eder misin ?
İlk yerde takıldım dedektif geldi 1gün dinlen felan dedi ne yapıcamGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Doktor ile evde göruştükten sonra sana numarasıni veriyor 2 3 gün geçtikten sonra doktora mesaj atacaksın bir gun sonra sabah 9 da geliyor ve evin girişinde karşılayacaksindoktor bir türlü gelmedi arkadaşlar nerede saat kaçda beklemem lazım
guzel oyunbu barı arttırmak için ne yapmam lazım yardımcı olur musun ?
Infoya tiklayinca sabah gözetle gibi bişey diyor ama o yanliş akşam gözetlemeyi dene ben öyle geçtim o kişmigözetleme görevi olmuyor başlayan ona göre başlasın kaç gündür uğraştım yok olmadı ben oyunu siliyorum size başarılar olmayan görev için uğraşamam daha fazla
Ben ilk sahneyi geçemedim camdan nasıl cıkicamRica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
hasta yatağının yanındaki dolaptan ilk önce kıyafetlerini sonra çekmeceden tornavidayı al ardından çantadan tornavidayı alıp cama tıkla.Ilk sahneyi nasil geciyoz camdan cıkamiyom