Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
L

Loveco0007

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ailenin en küçük kızını röntgenlemem lazim bunu ama onu izlediğimi bilmesi lazım bu görevi yapamadım bilen var mı?

E

erdemctn12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ailenin en küçük kızını röntgenlemem lazim bunu ama onu izlediğimi bilmesi lazım bu görevi yapamadım bilen var mı?
Kankam banyo yaptigi sirada gitceksin izliceksin ama direk ayrilma birak yandaki bar dolsun seni görsün

P

pablo_escobar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
lolayı göetlemem lazım ama olmuyor haberi mi ne olması lazımmış discorddan kimsede yazmadı nasıl yapağım bu görevi

Toybox0

Toybox0

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyuna tıkladığımda hesap bilgilerini girmeden bu hatayı alıyorum.Ekran Görüntüsü (1).png

D

Darklake

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar lola blowjob2 görevini yapabildinizmi

LaVita

LaVita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
kanka nasıl geçiyoruz burayı?
edit: hallettim
19:30 da lolanin odasina gir. Zaten direkt ne yaptigini biliyorum vs diye sohbet basliyor lola da ispatlayamazsin once ispatlaman gerekiyor diyecek sen o anda gorev açılıyor. Telefondan magzaya girip cihaz gelisirici var video kayit icin onu alacaksin. Sonra envanterde cihaz gelisiriciyi gozetleme cihazinin uzerine surukle birak birlesecek. 1 gün sonra saat 22:00 ya da 22:30 da kapi kilitliyken lolayi gözetle kayit tusu cikacak ona bas 4 5 saniye kayit ettikten sonra durdur. Bir gun sonra yine 19:30 da lola kitap okurken yanina git konus videoyu gosteriyor. Sonrada sana ne yapmak istedigini soruyor. Konuyu bu sekilde ilerlet istersen seks yapabilirsin bir gun sonra

A

Athlete

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
doktor bir türlü gelmedi arkadaşlar nerede saat kaçda beklemem lazım

LaVita

LaVita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
doktor bir türlü gelmedi arkadaşlar nerede saat kaçda beklemem lazım
Doktor ile evde göruştükten sonra sana numarasıni veriyor 2 3 gün geçtikten sonra doktora mesaj atacaksın bir gun sonra sabah 9 da geliyor ve evin girişinde karşılayacaksin

Üst Alt