Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
L

Loveco0007

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ailenin en küçük kızını röntgenlemem lazim bunu ama onu izlediğimi bilmesi lazım bu görevi yapamadım bilen var mı?

P

pablo_escobar

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
lolayı göetlemem lazım ama olmuyor haberi mi ne olması lazımmış discorddan kimsede yazmadı nasıl yapağım bu görevi

Toybox0

Toybox0

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Oyuna tıkladığımda hesap bilgilerini girmeden bu hatayı alıyorum.Ekran Görüntüsü (1).png

D

Darklake

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar lola blowjob2 görevini yapabildinizmi

LaVita

LaVita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
kanka nasıl geçiyoruz burayı?
edit: hallettim
19:30 da lolanin odasina gir. Zaten direkt ne yaptigini biliyorum vs diye sohbet basliyor lola da ispatlayamazsin once ispatlaman gerekiyor diyecek sen o anda gorev açılıyor. Telefondan magzaya girip cihaz gelisirici var video kayit icin onu alacaksin. Sonra envanterde cihaz gelisiriciyi gozetleme cihazinin uzerine surukle birak birlesecek. 1 gün sonra saat 22:00 ya da 22:30 da kapi kilitliyken lolayi gözetle kayit tusu cikacak ona bas 4 5 saniye kayit ettikten sonra durdur. Bir gun sonra yine 19:30 da lola kitap okurken yanina git konus videoyu gosteriyor. Sonrada sana ne yapmak istedigini soruyor. Konuyu bu sekilde ilerlet istersen seks yapabilirsin bir gun sonra

A

Athlete

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
doktor bir türlü gelmedi arkadaşlar nerede saat kaçda beklemem lazım

LaVita

LaVita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
doktor bir türlü gelmedi arkadaşlar nerede saat kaçda beklemem lazım
Doktor ile evde göruştükten sonra sana numarasıni veriyor 2 3 gün geçtikten sonra doktora mesaj atacaksın bir gun sonra sabah 9 da geliyor ve evin girişinde karşılayacaksin

Üst Alt