Son Konular
Denedim olmuyohasta yatağının yanındaki dolaptan ilk önce kıyafetlerini sonra çekmeceden tornavidayı al ardından çantadan tornavidayı alıp cama tıkla.
Ekli dosyayı görüntüle 3990nasıl yaparım bunu
Ben de burda kaldım yapabilen var milolanın odasına bak orada olmayacak ama bir şey bulucaksın diyo.Ne bulmam gerekiyor yapamadım
Sanırım Mia'ya göğüslerini göstertip üstteki barı doldurman gerekiyorEkli dosyayı görüntüle 4036
Yapmam gerekeni anlamadım her şey tekrar ediyor gibi ne yapmam gerekiyor?
Dostum onun odada olmadığı bir zaman odasına git en sağdaki kitabı alacaksın sanırım o görevdesin. Eğer oradaysan kitabı alacaksın keseceksin +18 kitap ile yapıştıracaksın hepsini envanterinde yapacaksın geri yerine koyacaksın.Ben de burda kaldım yapabilen var mi
Bu onlarca kez yaptığım bir şey tekrar denedim ancak farklı bir şey olmuyor. Mia da ki statlarım 1 kalp 4 şey şeklinde para vermemde kalp yükseltmiyor artık...Sanırım Mia'ya göğüslerini göstertip üstteki barı doldurman gerekiyor
işte ben daha doktoru göremedim sıkıntı oradaDoktor ile evde göruştükten sonra sana numarasıni veriyor 2 3 gün geçtikten sonra doktora mesaj atacaksın bir gun sonra sabah 9 da geliyor ve evin girişinde karşılayacaksin
Hemen gelmiyor arada bir Vanessa geleceğini söylüyor. Lobiye geç zamanı ilerlet en iyisi.işte ben daha doktoru göremedim sıkıntı orada![]()
Güneş kremi ile yapıştırıcıyı envanterinde üst üste koy vücuduna onu sür.Vicky e dersini nasıl verecem beyler takildim kaldım
Eyvallahhh kralGüneş kremi ile yapıştırıcıyı envanterinde üst üste koy vücuduna onu sür.
Lola odasına bak ordaGüneş kremi ile yapıştırıcıyı envanterinde üst üste koy vücuduna onu sür.
Lola odasına bak orda
Olmayacak ama başka bisey bulacaksın diyor ne bulucam bisey yok
Dostum onun odada olmadığı bir zaman odasına git en sağdaki kitabı alacaksın sanırım o görevdesin. Eğer oradaysan kitabı alacaksın keseceksin +18 kitap ile yapıştıracaksın hepsini envanterinde yapacaksın geri yerine koyacaksın.
Kanka bunu söylüyor
Biliyorum o başka odadayken ss aldım da kanka limanın odaya giriyombisey bulamıyorumtakıldımEkli dosyayı görüntüle 4052
Yanlış odadasın.