Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
S

Silinen üye 5

gözetleme görevi olmuyor başlayan ona göre başlasın kaç gündür uğraştım yok olmadı ben oyunu siliyorum size başarılar olmayan görev için uğraşamam daha fazla
Oyunu bitirmişler ya ilerleme ile ilgili hiçbir sorun yok. İstersen discord serverımıza gelip yardım kanalında destek alabilirsin.

D

Delta

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yok ya bu gözetleme görevi olmuyor oyunda sıkıntı var herkes aynı görevde takılı kalmış neredeyse
Ilerleyen zamanda telefon sekmesinde gözetleme var. Ordan batarya gelecek al. Görüntüleyince bataryayı yerleştir. Akşam onla bak

A

Athlete

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
doktor ne zaman gelecek bir türlü yapamadım burayı

D

denizahmet11

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ya loloyü röntgenle ama seni görsün diyor nasıl yapıcam bu gorevi ben olmuo bi türlü

A

apollo50

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kitap okurken odasına gir karaktere tıkla çıkan göz işaretine tıkla,sonra konuş,ne okuyosun diye seçenek gelicek ona bas.
bende aksam 19:30 da goze basıyorum sonra konus dıyorum ama ne okuyorsun dıye secenek cıkmıyor sebeı nedır

L

lucifah61

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun erken erisimde mi anlamadım kullanıcı adı şifre yazıyorum erişim yok diyor

L

lucifah61

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
teşekkür ederim ilgin için sağolasın:)

Arioch

Arioch

Doğasever
Kredi
0$
yok başkan lolanın odasını akşam gözetleme görevi olmuyor 4 kez akşam gözetlemedim sabah gözetledim tık yok akşam kız ne ypıyor diyor melekler gözetle gözetle olmadı bir türlü blowjob 2 görevi görev adı olmuyor
Gelebiliyorsan eğer discord sunucusuna gel buradan verimli bir şekilde yardım edemiyoruz

Heaven

Heaven

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oynuyan biri yaza bilirmi harita falan kullana bildymz tipde oyunmu?

E

erdemctn12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yok başkan lolanın odasını akşam gözetleme görevi olmuyor 4 kez akşam gözetlemedim sabah gözetledim tık yok akşam kız ne ypıyor diyor melekler gözetle gözetle olmadı bir türlü blowjob 2 görevi görev adı olmuyor
Kankacim yanlis hatirlamiyorsam ilk ev sahibinin odasindan kitap alican sonra lola odada yokken masanin ustunde hediye kutusumuydu baska biseymiydi onu alcan kitabi koycan sonra oda deligi izleme makinasi yok sa alicaksin gece bakcaksin tam saati hatirlamiom sabah masturbasyon yaptigini yalanlicak onla konustugunda markete 1 sey gelcek onu siphari s
etcen gelince onu delikten izleme aletiyle birlestir vidiosunu çek yanlis hatirlamiosam böyleydi

Üst Alt