Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
P

pablo_escobar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
vanessanı yatak odasında ki nüyük yatağında bişi bulabiliriz diyor ama bulamıyorum

H

Haceben1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun nerede bitiyor en son mia ile fotoğrafçıya gitti sonra ingilizce oldu.

B

baylaz61

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Adamla kavga ettikten sonra salonda ne bulacaz veya nerede bulcaz

P

pablo_escobar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
komşuya yakından bak diye bişey diyor yakınına gidersem polis geliyor oyun bitiyor melği dinleyip yapmasam bu sefer görev bitmiyor takıldım lütfen yardım

P

pablo_escobar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
başka görevler olmasına rağmen komşuyu izle diyor izliyorum polis geliyor izlemiyorum görevdeki ipucu izle diyor takıldım

P

pablo_escobar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ipucunda telefonunuzda ki görevlere bakın diyor ama görevde bu versiyonda kullanılamaz diyor oyun şimdilik bitti mi

L

Loveco0007

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Agalar takıldım help ben dokturu eve çağırdın hipnoz ettim 15 dk var diyor ne yaptıysam olmuyor hipnozun etkisi geçtikten sonra polisi arıyor helppp

B

baylaz61

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu vanessanın odasında ne var tüyü buldum birşeyler saklıyor diyor o ne.

P

pablo_escobar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ipucunda görevlere bak diyor ama görevlerdeki tek görev lolayı fahişe yap diye bişi oda bu versiyonda kullanılamazmış yani oyun bitti mi

B

baylaz61

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şey laptopu buldum mia odadan kovuyor niye acaba

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
laptopu saat kaçta bulucam
Agalar takıldım help ben dokturu eve çağırdın hipnoz ettim 15 dk var diyor ne yaptıysam olmuyor hipnozun etkisi geçtikten sonra polisi arıyor helppp
ipucunda telefonunuzda ki görevlere bakın diyor ama görevde bu versiyonda kullanılamaz diyor oyun şimdilik bitti mi
girl-house-familymatters-beta kanalına yazarak yardım alabilirsiniz.

Üst Alt