Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
A

Akner1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dostum onun odada olmadığı bir zaman odasına git en sağdaki kitabı alacaksın sanırım o görevdesin. Eğer oradaysan kitabı alacaksın keseceksin +18 kitap ile yapıştıracaksın hepsini envanterinde yapacaksın geri yerine koyacaksın.
Hayır orayı geçtim odaya git o orda olmayacak ama orda birşey bulacaksın diyor bir türlü bulamadım

Quantum Angel

Quantum Angel

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kanka bunu söylüyor

Biliyorum o başka odadayken ss aldım da kanka limanın odaya giriyombisey bulamıyorumtakıldım
Daha öncede yazdım tekrar yazıyorum onun odada olmadığı bir zamanı bekle ve odaya gir ileriye tıkla ardından en sağta olan kitabı al kes ve +18 kitabı yapıştır. Eğer yanlış hatırlamıyorsam burada kalmış olmalısın.

T

Topalporsuk

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hastanede nerden kaciyoz kafayi yedim bulamadim

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
ilk başta hastane odasından nasıl cikiyoz bulamadim
yattığın yatağın yanında dolap var dolabın altındaki bölmede kıyafetlerin var ilk önce onu al sonra çekmeceden tornavidayı al sonra pencereye git gittikten sonra eline tornavidayı al camın bir yerine basınca açılıyordu.

S

Silinen üye 23592

Doktorla bodruma indiğimiz sahneyi nasıl geçiyoruz bilgisi olan beni aydınlata bilirmi

Üst Alt