Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
laptop için şifre Vanessa yazdım olmuyor sıkıntı nedir oyunda mı acaba neden olmuyor

Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
vanessanın odasına ne zaman gideceğiz tüyü almak için gece küçük kızın odasına girdim vanessa odasına geçtim hiç bir yere tklanmıyor güzdüz ise dolaplara tıklıyorum ortalıkta tüy yok siz nasıl buldunuz ki onu

Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
şu kızı akşar saat kaçta gözetliyoruz ya bir türlü olmadı arkadaş saati varmı bunun 22 30 gözetledim birşey olmadı sabah baktım olmadı akşam diyorda saat kaçta

B

birgarip

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Laptop şifresi için vanessa yazılmış ama olmuyor

O

Oxsii

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Maskeyi bulamadım dolabında sağ alt rafta diyor ama olmuyor

Arthurdorian

Arthurdorian

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Dostlar yeniyim oyunu indiremiyorum linke tıklayınca reklama atıyor ne yapmam lazım

Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Geliştirilmiş görüntüleyici satın al sonraki gün mast yaparken yakalayacaksın
kızı akşam 22 30 da gözetledim üstünü değişiyordu gece uyudum ama gelişmiş görüntüleyşci diye birşey yok mağazada sne nasıl aldın ki

Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
yok ya bu gözetleme görevi olmuyor oyunda sıkıntı var herkes aynı görevde takılı kalmış neredeyse

Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
gözetleme görevi olmuyor başlayan ona göre başlasın kaç gündür uğraştım yok olmadı ben oyunu siliyorum size başarılar olmayan görev için uğraşamam daha fazla

LilCritical

LilCritical

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Son yamadan kaynaklı olabilir belki bilmiyorum ama ben daha önceden bu görevleri geçtim arkadaşlar bir sıkıntı olmaması gerekiyor

B

birgarip

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
gözetleme görevi olmuyor başlayan ona göre başlasın kaç gündür uğraştım yok olmadı ben oyunu siliyorum size başarılar olmayan görev için uğraşamam daha fazla
Ortanca kızin gozetlerken seni görmesini istediği görevse sabah duş alırken gizlice onu izleyin yan taraftaki bar dolana kadar bekleyin ozaman oluyor

Ahmetc

Ahmetc

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Ortanca kızin gozetlerken seni görmesini istediği görevse sabah duş alırken gizlice onu izleyin yan taraftaki bar dolana kadar bekleyin ozaman oluyor
yok başkan lolanın odasını akşam gözetleme görevi olmuyor 4 kez akşam gözetlemedim sabah gözetledim tık yok akşam kız ne ypıyor diyor melekler gözetle gözetle olmadı bir türlü blowjob 2 görevi görev adı olmuyor

Üst Alt