Arioch
Doğasever
Shop ta yoksa eğer almışsındır envanterine bak, envanterinde yoksa muhtemelen kapıdadır henüz açmamışsındır kargoyu, kapıda da yoksa oyunu buga sokmuşsundur yapcak bişey yok. İyi oyunlar...
Son Konular
Shop ta yoksa eğer almışsındır envanterine bak, envanterinde yoksa muhtemelen kapıdadır henüz açmamışsındır kargoyu, kapıda da yoksa oyunu buga sokmuşsundur yapcak bişey yok. İyi oyunlar...
yatağın solundaki dolaba bas sonra sağında tüy var onu al.Lolayı nasıl döndürecem Vanessa odasında işe yarar birşey olabilir diyo bir tüy varmış o tüyü nasıl bulcam yardım edermisiniz arkadaşlar
çantandan tornavidayı seç sonra pencereye git pencereye tıkla.Agalar şaka gibi ama hala hastaneden çıkamadım tornavida buldum ama çıkamadım yardım pls
Çantayı aç. Bıçağı Lolanın ve bizim erotik kitaba sürükle, Yapıştırıcıyı erotik kitaba sürükle. En sonunda o iki kitabdan arta kalanları birleşdir (bir birlerine sürükle)Videoda bi kapakla karıştırıyor. Yada başka bi kitapla. Onu nasıl yapcam reis.
Sinirlenme )
Çantayı aç.Tornavidayı seç. Cama tıkla. Olmuyorsa giysilerini almamışsındır herhalde. Etrafda dolaş dolapda giysilerin olmalı.Agalar şaka gibi ama hala hastaneden çıkamadım tornavida buldum ama çıkamadım yardım pls
Süper. Dediklerini yaptım saol. Ama geçemedim. Baktım sadece. Adaptör e mi ihtiyaç var. Napacam şimdiÇantayı aç. Bıçağı Lolanın ve bizim erotik kitaba sürükle, Yapıştırıcıyı erotik kitaba sürükle. En sonunda o iki kitabdan arta kalanları birleşdir (bir birlerine sürükle)
Vip üyelik sadece kartlamı alınabiliyor?Ekli dosyayı görüntüle 3779
GENEL BAKIŞ
Ana karakter hafıza kaybı yaşayıp, hastanede gözlerini açıyor. O sadece geçmiş yaşamının bazı parçalarını hatırlıyor ve hafıza kaybı yaşamasına sebep olan kazanın nasıl yapıldığını bilmiyor.
Paylaşılan Tarih: 16.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 1.1.0.1 Ekstra
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.32 GB
Oyun Boyutu APK: 375 MB
Oyun Konuları
Male Protagonist, 3DCG, Animated, Big tits, Big ass, Oral sex, Paranormal, Voyeurism, Mobile game, MILF, Religion, Monster girl
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Girl House oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3780 Ekli dosyayı görüntüle 3781 Ekli dosyayı görüntüle 3782 Ekli dosyayı görüntüle 3783 Ekli dosyayı görüntüle 3784
Son teklif üzerinden kart dışında atmden ve ptt den para yatırma işlemi yapabilirsiniz.Vip üyelik sadece kartlamı alınabiliyor?
Karakterin ismini değiştirdiysen koyduğun ismi yazman gerekiyor.Laptopun şifresi vanessa değil mi kabul etmiyor
Eğer değiştirmediysen Vanessa olarak dene.Laptopun şifresi vanessa değil mi kabul etmiyor
Akşam 22:00 da mast. Yapıyorda sabah kapının arkasında diyor orada sadece uzerini cikarirken gorebiliyoruz devamı yok.Daha sonra lola yine odada yokken gir odaya ilerle envanterden işaretli kitabı seç koyman gereken yeri gösteriyor zaten oraya bırak kitabı
Ayrıca 19:30 da lola ile kitap okurken konusup mast yaptiginu ispatlamak gerekiyor burdan sonrası nasil ilerliyorDaha sonra lola yine odada yokken gir odaya ilerle envanterden işaretli kitabı seç koyman gereken yeri gösteriyor zaten oraya bırak kitabı
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Ayrıca 19:30 da lola ile kitap okurken konusup mast yaptiginu ispatlamak gerekiyor burdan sonrası nasil ilerliyor
Hallettim teşekkürlerDiscord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.
Rica ederim iyi oyunlar.Hallettim teşekkürler
neden şifre olmuyorVanessa