L
Lordy1
Kayıtlı Üye
Helee Zeynep'eee Zeynep'eemerhaba ya bu ıpucunda zeynebın odasına gıt orda olmayacak ama baska bısey bulacaksın dıyor oyunda 10 gundur odaya gıdıyom kör olacam bısı bulamadım ilerleyemedım
Helee Zeynep'eee Zeynep'eemerhaba ya bu ıpucunda zeynebın odasına gıt orda olmayacak ama baska bısey bulacaksın dıyor oyunda 10 gundur odaya gıdıyom kör olacam bısı bulamadım ilerleyemedım
Oyunda gitmek istediğin yerin üzerine mause ile tıklayarak gidilebilmekte.Arkadaşlar oyunda page up page down ile ileriye geriye gidemiyorum çözümü varmı?
Yapımcının diğer 2 oyunu var isimleri My Cute Roommate ve My Cute Roommate 2 ilk oyunun yapımı bitti ikinci oyun ise yapımı hala devam etmekte. Her iki oyun için de türkçesi sitemiz mevcut.Arkadaşlar bu oyundaki gibi meçhul sahnelerde kamera kontrolunun ve pozişsyon kontrolünüün sizde oldugu oyunlar var mı bilen isimlerini yazabılir mi ve Türkçe olsun lütfen teşk.
Yok oynanışı kısa değil.Oyun kısa mı sürüyor acaba? Boyutu az gibi.
Cinsel enerji barı vardı sanırım, onu diyorsan kızlarla etkileşime geçmen ya da duş aldıkları sırada gözetlemen lazım.Agalar bu kalp barının altındaki şeyi nasıl fulluyoruz?
Teşekkür ederim aga ama o değil, yanlış hatırlamıyorsam oyunun başında "kaşarlık barı" yazıyordu ama nasıl yükseltiyoruz onu göremedim. Şu sol üstte kalp şeyinin altında. Bir şekilde yükseliyor sanırım ama nasıl yükseliyor bilmiyorum, onu sorayım dedimCinsel enerji barı vardı sanırım, onu diyorsan kızlarla etkileşime geçmen ya da duş aldıkları sırada gözetlemen lazım.
Onun için de cinsel sahne yaşaman lazım. Odasındayken vs. ekstra seçenekler oluyor, onları dene.Teşekkür ederim aga ama o değil, yanlış hatırlamıyorsam oyunun başında "kaşarlık barı" yazıyordu ama nasıl yükseltiyoruz onu göremedim. Şu sol üstte kalp şeyinin altında. Bir şekilde yükseliyor sanırım ama nasıl yükseliyor bilmiyorum, onu sorayım dedim Ekli dosyayı görüntüle 13288
Tamamdır eyw agaOnun için de cinsel sahne yaşaman lazım. Odasındayken vs. ekstra seçenekler oluyor, onları dene.
Oyunu oynamadığım için bu konuda bir bilgim yok. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 13372burada takıldım pls
Ekli dosyayı görüntüle 13372burada takıldım pls
Bende bunu yapamıyorum acaba çözümü nedir? Birkaç kez yatağa yattım ve lola yatağa geldi fakat sonrasında hiçbir şey olmuyorEkli dosyayı görüntüle 13372burada takıldım pls
Birde böyle deneyin.Bende bunu yapamıyorum acaba çözümü nedir? Birkaç kez yatağa yattım ve lola yatağa geldi fakat sonrasında hiçbir şey olmuyor
Yataga biraz erken git lola 2-3 kere ziyarete gelecek korkutma sonra otomatik fotografını cekiyordun diye hatırlıyorum her gelişinde ilişkiyi ilerlet secim yapmadan save al....
Ana hikayede ilerlemeye çalış diğer görevleri yapmaya çalış açılacaktır stüdyo.Fotoğraf stüdyosuna nasıl gidebilirim? Postta aynı soruya Mia ile birlikte gitmen lazım yazılmış ancak Mia'ya tıkladığımda öyle bir seçenek çıkmıyor. Soru işaretine tıklayınca da (sol üstteki) fotoğraf stüdyosuna git diyor. Haritada falan da görünmüyor.