TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz bilen bir arkadaş yardım edecektir.aga yatağında uyumuyorsan yatağında yat ve lolayi bekle diyor lola uyudugum halde gelmiyor yardım edin
Discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz bilen bir arkadaş yardım edecektir.aga yatağında uyumuyorsan yatağında yat ve lolayi bekle diyor lola uyudugum halde gelmiyor yardım edin
Discord sunucumuzda #türkçe-rehberler kanalında Girl House Final rehberi mevcut.aga yatağında uyumuyorsan yatağında yat ve lolayi bekle diyor lola uyudugum halde gelmiyor yardım edin
takılmadan ziyade bazı şeylere çok zor tıklanıyor uğraştırıyor birazBu oyun bazı yerlerde takılma yapıyor mu çünkü ben hiç bişey yapamadım oynarken cesedi dışarıya taşıyalım bölümü vardı ordan sonrası yok ilerleyemedim
sabah duşta lola gör çiplak olay geliyoraga yatağında uyumuyorsan yatağında yat ve lolayi bekle diyor lola uyudugum halde gelmiyor yardım edin
Discord sunucumuza katılarak hem yardım alabilirsiniz hem de oyunun Türkçe rehberini indirebilirsiniz.Fotoğraf stüdyosuna gitmelisin diyor ama haritada hiçbir şey yok bi türlü gidilmiyor
görev yaptıkça açılıyor youtube'da videosu vardı ben de öyle bulmuştum şimdi hatırlamıyorumFotoğraf stüdyosuna gitmelisin diyor ama haritada hiçbir şey yok bi türlü gidilmiyor
İlk bölümde hastaneden nasıl kaçılıyor ben dolaptan paketi aldım ondan sonrasını yapamadımGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Çekmeceden tornavida alıp o aldığın tornavidayı çantadan seçtikten sonra pencereye basacaksın.İlk bölümde hastaneden nasıl kaçılıyor ben dolaptan paketi aldım ondan sonrasını yapamadım
Nasıl indireceğiz teleGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulasin.
Android indirme linklerine girip oradan indirip oyunu kurmanız yeterli.Nasıl indireceğiz tele
Oyunda bir kaç gün beklemeniz gerekiyor o sırada diğer karakterlerin görevini yapın akşam uyuduğunuzda görevin zamanı gelince görev başlayacaktır.Lolayı yatağında bekle(birkaç gün yatağında uyu) görevinde ne yapmam gerekiyor? Discordum yok kanala göz atamıyorum buradan yardım verebilirseniz sevinirim
Sabah banyoda gözle , akşamda kamera ile delikden bak....3 yıl geçti hatırladıgım buu... kameran yoksa ( daha gelmedin ise) dersi her gün tekrarla.... bide bazen erken yat...Ya orayı bende gecemedim akşam.odayi gözlüyorum aynanın karşısında giyinir başka.bisey olmuyor görevi saymıyor neden acaba
Büyük ihtimal diğer görevler de ilerlemeniz gerekiyor olmazsa discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz bilen bir arkadaş yardımcı olacaktır.Ya orayı bende gecemedim akşam.odayi gözlüyorum aynanın karşısında giyinir başka.bisey olmuyor görevi saymıyor neden acaba
sen benden de kötüsün he ben eve girdim sonrası yok bırakmıştım gidemeyinceİlk bölümde hastaneden nasıl kaçılıyor ben dolaptan paketi aldım ondan sonrasını yapamadım